Kanon kul på jobbet!

Igår hade jag en kanon bra dag på jobbet, känns som att jag börjar tivas riktigt bra på gården. Barnen visar mig mer respekt och lyssna bättre nu. Jag lyckas till och från få fram viktigta disskutioner.
Och igår kanske jag till och med lyckades få en grabb att försöka sluta röka. Jag har skit roligt på Brynjan och tycker verkligen det är kul att obba med ungdommarna där.
När jag kom hem blev jag livrädd, tv stod på och jag stänger alltid tvn om jag lmnar lägenheten :S sen hörde jag en ljuv stämma sjunga "kom kom kom, kom till Våfflans teater grupp" =) Haha, det är en slogan låt som Johan hittat på.
Han hade alltså grundlurat mig och kommit hem redan igår :P kände mig dum för hittils brukar jag alltid höra om han luras men inte denna gång!

Jag glömde berätta att min forna kärleks mamma ringde i tisdags och berättade att hon blivit farmor för andra gången.
Det var kul att höra. Att det går bra för någon, hittils har jag mest ått höra negativa saker om allt som har med graviditeter att göra så det kändes som en lättnad.

Idag ska jag och Johan iaf hinna med en fika innan han åker igen. Han åkte till jobbet idag iaf, här i Gävle, jag tykte det lät knasigt, och frågade om han verkligen orade det efter dom måster pass dom har jobbat i Norrtälje. Men han verkar vara gjort av stål och svarar bara att det klirrar mer i kassan :) Haha.. Känns otroligt skönt att jag fått mer jobb nu. Som det lät kommer det bli så under hela februari. Vore underbart iaf.

Har fått lite tips på lägenhete också. En privat hyresvärd som jag ska kontakta. Verkar som att dom har bra lägenheter. Får se hur det går med det.

Idag ska jag på lektion, (annars hade jag inte varit vaken så här tidigt) ska börja med procent och gå in i mitt sista kapitel :) YES! Ikväll är det teater gruppen som ska underhållas, eller underhålla oss? Kanske ska ta lite kort. 
 Måste rusa nu!

Ha en bra TORSDAG! veckorna flyger iväg!

Kommentarer
Postat av: Caroline

Procent är det enda roliga med matte, och ekvationer när man fattar dom :)



Kram

2009-02-05 @ 19:59:47
URL: http://carolineetjernberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0