Han skrattar med ljud... HAHAHAHA

Dom senaste nätterna har varit ganska jobbiga, stundvis på dagarna också. Theo har vaknat flera gånger och velat haft mat, och ändå inte blivit mättat. Det har resulterat i hans sömn på dagen också blivit helt rubbad och jag har stått där som ett frågetecken när han varit gnällig. Så imorse knallade jag bort på ICA ock köpte 4 månaders välling. Har blandat hläften av 4 månders och hälfen av 3 månaders för att kolla om det gjorde någon skillnad. Gissa vem som varit den gladaste grabben någonsin? THEO!!! Han har dessutom skrattat med ljud för första gången idag, det är det vackraste ljud jag hört någonsin. Så vi har lekt flygplan hela dagen för att jag vill höra honom skratta. Nu har han dessutom somnat gott och jag känner mig på stårlande humör. Det är bitande kallt ute och solen skiner, härligt!

Jag ska ge mig på lite kakbak om ett tag, hur nu det ska gå, men första ska jag städa sovrummet. När Theo vaknat ska jag ringa pappa och låta honom höra när Theo skrattar, jag ringde nämligen honom och var förtvilad igår när jag inte kunde förstå varför grabben var så ledsen, och för att jag var så in i nordens trött efter dessa nätter men idag är det problemet löst. Återstår bara att se hur kommande natt blir, förhoppningsvis bättre :)

Jag har hunnit med att göra egna vykort också som jag ska posta senare ikväll. Sen ska iväg och träna. Imorgon natt bli jag ensam här. Johan ska köra hans pappa till Östersund på begravning så det blir min första natt här ensam med Theo, men det kan nog bli mysigt det också.
Trots en kanske energikrävande vecka på flera olika plan så har dagarna gått otroligt fort. Jag känner mig på bra humör, speciellt idag, att få höra Theo skratta är det häftigaste jag varit med om! Han har väldigt lätt till ett leende, men det har som aldrig kommit ljud, det låter säkert skit löjligt, men om ni skulle höra skulle ni nog förstå? Jag vill att han ska vakna på en gång så jag får flyga runt här och höra honom skratta igen!

Nä, sovrummet var det ja..


Kommentarer
Postat av: Tessan

Va roligt, längtar tills Emilia skrattar med ljud. Nu skrattar hon bara utan ljud.

Ibland får hon iväg nått skratt ljud men aldrig något sammanhängande :P

Ha en bra dag och njut för fullt av din sons skratt :)

2009-12-02 @ 15:01:32
URL: http://pilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0