Onsdag 12 Aug

Jag har sovit som en stock hela natten, och dragit mig hela förmiddagen hur härligt som helst.
Emma ringde, jag ska hänga med henne till Ängeltofta och titta runt, det är väldigt fint där ute :)

Johan ringde.. Haha, jag genomskådar hans försök direkt.. "Men du gumman, om du har långsamt skulle vi kunna hitta på nått idag?" -Okej, vad tänkte du på då? -"Åka och titta på bilar kanske?" Haha
Jag låter honom tro att det skulle vara underhållande att titta på bilar så länge, det är iaf bättre än att vara hemma.
Jag avskyr dom där försäljarna, jag skulle tycka att det vore lag på at försäljarna visade fram felen på produkten och inte bara det som är bra och sen får man som kund ta ställning till det som är dåligt.. Tänk va mycket fler nöjda kunder, om man visste nackdelarna redan när man handlar, då skulle man inte bli besviken på samma vis senare..

Det är redan Onsdag, enligt min arbetskompis skulle jag fått barn idag, 11.23 ;) Den teorin sprack, ja allas teorier har spruckit, även min.. :) Jag tycker det är underligt att jag verkligen inte känner någonting, inte ett tecken på att något skulle vara på gång, men så ska det tydligen vara :)

Igår beställde jag och Ronja varsin kalender. Dom är super fina och du får själv välja hur den ska se ut :) Min blev ljusgrön, med en blomma och Mitt namn på framsidan.. Där ska jag skriva in alla sysslor (förhoppningsvis blir dom fler framöver) ;)




Nix, nu ska jag kolla hur Emma ligger till...


Ha en bra dag!


Kommentarer
Postat av: MammaGerda

En sån där kalender har jag och den är verkligen toppen =) Mitt liv skulle inte fungera utan den!

2009-08-12 @ 13:15:45
URL: http://gnuggis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0