Överskattad teknik!

Min älskade samsung!
Under fyra årstid hade jag min super bra mobil, samdung med lucka, som alltid var med, i ur och skur höll den!
Tills en dag i Oslo så jag tappar min kärase och bästaste vän, samsungen på tunnelbanan. Självklart fannsden inte på hittegodset och jag fick ta min gamla nokia som även den har hängt med ett tag.
När jag i höstas skulle till Göteborg och plugga bestämde jag mig för att köpa en ny.
Eftersom jag sällan byter telefon tänkte jag att jag kostar på mi en dyr på avbetalning så kan jag ha den i lika många år sedan, men örväntar sig ju att en mobil för 4000 kronor sk hålla?
Redan första veckan krånglade den men sen så har den fungerat. Nu idag, en månad innan ett års garatin går ut så lägger den av! jävla skit prylar som tillverkas idag! All ny teknik fungerar inte och folk tar sig vatten över huvudet!
Fick knalla bort till svärfar och hämta min trogna gamla nokia som allti ställer upp! Men iriitationen är enorm, jag har inte ett mobilnummer kvar! Allt är på den där världelösa J*VLA överskattade svin dyra mobilen som jag så gärna bara skulle vilja spola ner i toaletten, men äve om jag gör det så har jag ju avbetalningen kvar som sändigt kommer påminna mig!
Tacka vet jag OLDSTUFF!

Idag har jag som sagt varit till Harry (johan pappa) och ringt och fixat bort lite arbetspass. Nu behöver vi bara hitta en annan besiktningstid så kan vi komma till Ramsele redan på tisdagskvällen innan urkult drar igång! 
Jag har tvättat lite och förerett tipsrundan inför festen :) Jag hoppas det blir en lyckad kväll! 

Igår var min lycka att kolla posten! 
Jag var lite deppig föratt jag bara har gamla trasor att ta på min till dopet på lördag men vips i postfacket ligger ett paket från ellos med restkläder sen förra beställningen :) Tre nya linnen och en jätte fin vit klänning med rosa blommöster som passa perfekt att bära under dopet :P Det kallar jag lycka, tänk hur lite post kan förändra en hel dag. 
Igår lagade jag en mums middag till Johan, vi år klyftisar, lövbitar, sås och sallad sen hadevi jorgubbar och glass till efterrätt. 
Blev trött på att bara vara i lägenheten så vi tog firmabilen och åkte på en sitesiting ;) runt i Gävle, upp på ett beeg och kollade utsikten, till havet och spanade.. Sen var det läggdags. 

Har även försökt få Johan att knäppa lite kort. Skickade med honom min gamla kamera (eftersom jag vet att han har en förmåga att tappa saker) och tänkta att han skulle knäppa lite kort från festen i Ramsjö han var på i helgen, kan ju vara kul om våra fotoalbum inte bara är av mina kompisar oh det jag gör (även fast jag tycker det är roligare att titta på) :) 
När ha kom hem hade han iaf kameran med sig, med ett taget kort på. Henke som ligger däckad på köksgolvet! 
Hur ska få honom att tycka det är lika roligt med kort som jag tycker!? 

Näe, nu ska jag fila lite på festen igen..
Ha de bra!  

Kommentarer
Postat av: Jessica

Fan vad surt med mobilen! Ja, de gör verkligen bara skitgrejer nu för tiden, saker görs för att de ska hålla typ ett år och sen vill de att man ska köpa nytt igen. Jäkla slit och släng, allt för att de ska tjäna pengar på en! Har du kollat upp det där med avbetalningen som verkade så konstig?

2008-07-08 @ 22:29:50
URL: http://spunkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0