Tyst.

Thilde har varit besvärlig under natten så jag passade på att sova och skippade morgonpromenaden. Mamma gick med Theo :) 




Ska inte skriva mer om bilen. Mer än att den är hemma. Underlättar massvis. 
 
 
 
 
Hämtade Theo gjorde jag däremot, tog mina raska och lyssnade på Ronjas podcast tips. Hanna och Amanda. Bra faktiskt. Just det jag lyssnade på idag handlade om otrohet. Låter kanske inte skit kul men det är ändå kul att lyssna på dom..
Theo surrade hela vägen hem och vi hittade en snö klump som vi tagit in och ska se om den kan förvandlas till vatten ;) Vi träffade Embla efter vägen också, hon hade fått ett akvarium och Theo var snabb med att berätta att han ville ha ett likadant, men inte med fiskar i, utan i hans skulle det vara hajar och krokodilen. Jag är inte så förtjust i den idén. 
 
Efter vi ätit middag klickade vi hem 2 stycker kalle kunskaps spel som jag fått tips av förskolelärarna att köpa hem. Begränsa hans spel tid och välj vad han spelar. Någon mer än jag som har spelnördar hemma? Vi har iaf kommit med i den barngrupp som jag önskade. Tidigare än alla andra vilket är bra då jag inte vill komma hem senare än läggdags och på promenad avstånd, samt att det gick hur bra som helst att Thilde är med under gympa timmen. Perfekt med andra ord. Så vi skippar Söråker ikväll och väntar med spänning på att tisdagen ska komma så vi får prova på. Hoppas verkligen han vill gå. 

Mamma har tagit bilen till Birsta och när hon kommer hem är det Thildes tur att bada. Theo sitter nybadad här brevid och kollar bolibompa. 
 
 
 
Ha en bra kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0