TVÅTUSENTRETTON

Dissa Vidrig Graviditet under 2012
Hissa Att Thilde kom 2012
 



 
Tänker inte summera mera. Har hänt mycket under gågna året men jag vet mycket väl att kommande 2013 kommer bli allt mer händelserikt ;)
 
Vi hade en helt grym nyårafton helt i min stil. Lungt och mysigt i fantastiskt sällskap. Stillsamt och massa skratt. Hur god mat som helst och känslan av att kunna sitta och prata i vuxen sällskap samtidigt som man hör barnskratt i bakgrunden är grym. Barnen hade hur roligt som helst! Vi var alltså hos Jocke och Bella.
Åkte hemifrån redan kvart över tio i tron om att hinna handla och vara framme hos dom 11. Shit in my pants.
Vi har inte riktigt fått in rutinen på att ha två barn med oss så allt tar ungefär dubbelt så lång tid, och dessutom fattades ingredienser till vår förrätt på Ica så vi fick åka på Coop och skagenröran hade vi så klart beställt på ett annat Ica, hit och dit med båda ungar och Theo bara satt och skrek: MEN ÅK TILL OLIVER NU, FESTEN HAR JU REDAN BÖRJAT SÄKERT! Svettig och smått stressad anlände vi sen :)
 
Grabbarna gick och åkte Bob/pulka/madrass. Jag och Bella dukade och surrade :)
När dom kom tillbaka umgicks vi. Barnen badade och vi gjorde oss klara för firande.
Förberedde maten och barnen lekte.

Bilderna kommer i salig oordning och jag hoppas Bella får tid över och maila mig bilder från hennes super kamera istället. Börjar vara måttligt less på kassa iphone bilder och jag får inte till Inställningarna på kameran jag fick av syrran. Måste se om någon kan hjälpa mig.
 

Mumsigt god tårta som Martina och hennes pojkvän hade gjort blev efterrätten :)


Några raketer och Thaibollar skickades upp tillsammans med barnen. Grannarna stog som hökar i fönsten och tittade och det var otroligt uppskattat av ungarna som Bella dessutom fixat fina plastglas till och bubbeldricka så dom fick skåla in 2013 med varandra. Visserligen före 12 slaget men det var det nog ingen av dom som brydde sig om ;)


Jag skrattade så tårarna sprutade när Jocke skulle elda tomtebloss.


Theo var skeptisk men våga till slut hålla i blosset.



Huvudrätten som bestod av helstelt rostbiff, hasselbackspotatis, rödvinssås (morbergs) svampstuvning och smarrig sallad var hur gott som helst. Vilket jag kunnat räknat ut redan innan för jag aldrig någonsin ätit nått som inte varit gott när Bella varit inblandad i lagningen :) Och dessutom gjorde Jocke köttet just i min smak. Perfektion helt enkelt.



Jag och Lowa nallade tomater från förrätten och tjuvsmakade.


Jag och Johan gjorde skagen toast till förrätt. Vi provade att göra det på ciabatta bröd istället för formfranska och smörstekte det. Det var hur gott som helst och vi hade nog alla smått paltkoma när allt var uppätet :)  



Fina tjejer.


Mina grabbar.



Nyårs fina barn :)    (nej det var inte planerat att grabbarna skulle ha samma skjorta, men dom matchade ju kanon) :D




Jag bad Johan knäppa kort med min mobil på mig och barnen, detta var det bästa av fem, då kan ni ju tänka er hur dom andra såg ut. Mästerfotografen ;)




Barnen badar och gör sig iordning :)

Vid tolv slaget hade redan ena paret och deras barn åkt hem så Jag, Johan, Bella och Jocke satte på barnvaket och gick ut till vägen (Thilde hade gjort dag så hon hakade på med Lowas hörselkåpor) ;) och kollade på fyrverkeriera. Vi skålade och sen gick vi in och surrade. Halv tre klev vi in hemma. Theo var super trött, men tösen var ganska pigg. Men efter lite käk somnade även hon :)

Imorse var det mindre kul när kidsen inte alls ville ligga och dra sig i sängen. Men men.. Det var bara att kliva upp. Jag röjde bort lite jul i köket och drog med snabeldraken som jag älskar, hur lycklig kan man vara över en damsugare? Theo och Johan gick ut i skogen en stund och lekte medans jag och Thilde sov ett tag. Vi har som så många andra ätit pizza dagen till ära och mest bara tagit det lungt. Fanny och Pontus kom förbi en sväng och hälsade på :)
 

Vi hade trötta barn på Barrvägen ikväll <3




Visserligen är Thilde trött mest hela dagarna (nattugglan)


Jag och Theo kollade på Sammys Äventyr. SUCCÈ!



Det känns gott att börja ett nytt år!


Mina hjärtan.

Theo ritar tågrälsar.



Neptunus blev som barn på nytt när han fick syn på Theos tågbana och ingen var gladare än Theo som hittade någon som frivilligt GÄRNA körde ;) Dom var så inne i körandet att det inte gick att få kontakt med någon av dom ;)



Theo är snabb att tycka in ljuddämparen på syrran när hon inte är på humör :)


Underbar.




Så om nya året ska spegla hur man firade in det kommer 2013 bli fantastiskt.
Vi ser fram emot:
Mer tid med vänner.
Sandras Bebis.
Resa.
Barnens utveckling.
Kärlek.
Skratt.
Mer tid tillsammans.
Jobb (även om det är ett tag dit)
Mer fix på huset.
Att få vara 2 barnsföräldrar.
 
och mycket mycket mer..
 
 
Dagarna går otroligt snabbt ändå för att bara vara hemma och det känns som att även om jag spenderar större delen hemma med en bebis i famnen så har det varit ganska sjåig *ledighet* hittils. Men med roliga inslag så klart. Det känns bra att storhelgerna är över och för första gången i hela mitt liv känner jag att jag hade kunnat hoppat över min födelsedag om 6 dagar. I och med den känslan, lyckan över damsugaren och det faktum att jag faktiskt njuter av att se 22 nyheterna på kvällarna känner jag mig ganska vuxen. Haha.
 
På Fredag kommer Sandra och Micke hit på middag. Jag har ju aldrig träffat honom så det ska bli super kul.
Resten av dagarna står ännu oskriva. Hoppas kunna träffa Nymans och kolla lite resor ihop. Vi har hittat ett alternativ som vi är ganska sålda på och vill visa :) Och grillning med Anna och Anders.
 
Sen vill jag få hit dom stora kidsen igen. Vi har inte setts sen innan jul och jag saknar dom!
 
 
Imorgon ska mer av Julen UT UT UT UT !!! Blä för alla tomtar och det röda. Nu vill jag återgå.
 
Dags att knoppa medans Tösen valt att sova, man vet aldrig när hon väljer att slå upp sina fina ögon och dra igång..
 
Sov Gott!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0