Söndagen närmar sig :/

 
 
 

Igår hade vi delar av släkten här. Mormor, Moster och Kusin med hennes två knoddar Eskil och Otto.
Förutom gott sällskap fick Theo en bok (en super bra dom handlar om orättvisa när man får ett syskon)
Och en häftig skoter :) Thilde fick två fina filtar och fina kläder :)


Villa Villerkulla och Hoppetossa.. Vet inte hur många gånger om dagen jag får leta åt gubbarna, men det är en solklar favorit här hemma just nu iaf.



Jessica strassade för att hinna med REAn på pop :)



Otto var jätte nyfiken på Thilde och det är ju häftig att se vad som händer på bara 8 månader. Storleksmässigt är det ju en rejäl skillnad ;)



Och han tog en tur på polismotorcykeln :P



Så även som större grabbarna, Dunder Karlsson och Blom kanske?


Mormor <3


Och det blev snabbt skit tråkigt när dom åkt hem igen.




Men vi gjorde det bästa av det ändå. Jag hade sjukt jobbigt med sötsug igår. Blev så less at jag tog en prommis, det blev en snabbis då det var så kallt. När jag kom hade jag kunnat krypa ur skinnet på mig själv.
Johan sysselsatte mig med ett träningspass haha.. Theo ville vara med. Så klart, ni skulle sett hans armhävningar. Vilken styrka hahahahaha


Thilde har  sovit bra. Bortsett från att hon gjorde morgon redan 04 och var från då klarvaken. Men nöjd iaf så det gick ju an.



Idag är det -20 här :/ Strålande sol men svinkallt. Jag är glad att slippa elda. Våra planer på pulka och grillning läggs ner och omvandlas till en eftermiddag på drakborgen. Ûppskattat av den lille.



Ikväll? Vet ej. Nada.
Imorgon? Vet ej. Nada..
 
.. eller jo.. imorgon är ångest dagen. Ångest delux. Sista matlådorna ska fixas och sen åker Johan tillbaka till Stockholm. Jag behöver inte rodda själv hela veckan då mamma kommer på måndag tack och lov.
Theos barngympa börjar på Onsdag och Treårskoll på torsdag. I övrigt ska vi bara få ihop dagarna på tumanhand.. och på nått vis ska ju det gå också. Vi får hitta nya fungerande rutiner bara.

Thilde sover nu iaf och grabbarna kör bilbana på Theos rum som jag faktiskt tog mig i arslet och städade igår. Julgardinerna är kvar men jag tänkte att kanske mamma hjälper mig byta dom ;)
 
Ha det bra så länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0