By fenomen.

Polisen är i Ramsele!? Haha, det hör inte till vanligheten. Ser ganska få bilar ute dock, så blir det när 6 av 10 bilar är lagliga, eller hur var det? 
 
Stora Maskiner går på rundgång här hemma. Theo har varit sur för att han måste tills efter lunch innan han får gå ner till bilarna. Men nu är han ute och rensar rödbetslandet med momma, och då är det frid och fröjd. 
 
Jag sitter och surfar efter en tv. Hittar jätte många till bra pris. Men jag får inte med mig Johan i köpet. Han vill ha en "bättre" att sätta i vardagsrummet för att ta in den gamla i sovrummet. Ja, jag går strängt emot min fengshui anda. Har aldrig fattat det där med tv apparater, bättre bild, hd och allt vad det är. Jag ser då ingen skillnad just.
 
Mammas gubbe fyller år idag, men han är ingen firare så jag saknar en tårta och lite fest. Men men, han slutade fylla för flera år sedan påstår han.. Men rynkorna säger annat ;) 
 
Medans alla är ute sitter jag och är bras vakt.. Mamma menar att jag kan höra på ljudet när det behövs mer ved och om det tagit sig eller inte.. Jag är tveksam.
 
Nää, nu ska jag ta mina kryckor och göra nått av den här dagen också.. 
 
Ha de fint. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0