Aha

Jag gillar mitt jobb. Och jag gillar att lära. Kursen jag går nu är super. Jag har fått massor med "aha" upplevelser och faktiskt mer förståelse för klienter. Men framförallt verktyg att möta mitt egna barn, trots och kommunikation.

Jag tycker om att prova nytt. Gör om gör rätt. Tänker berätta mer om kursen vid annat tilfälle. Jag önskar alla kunde gå repulse och få lyssna o lära till den metoden. Underbart. Goldstein må va grym men det enskilda mötet är minst lika viktigt. Kalla mig vad ni vill. Men jag gillar att utvecklas och lära. Jag vill veta hur jag kan förebygga problem och hur jag kan göra för att ge mina och andra barn grunderna för att klara av alla svårigheter vi möter.

Imorgon är en ny dag med förhoppningsvis mer kunskap om hur jag kan hjälpa "de mina" att agera utåt, att hantera känslor och att tycka om sig själv :)

Iövrigt har jag och Johanna surrat hela kvällen om allt mellan himmel o jord. Jag har ont men hoppas på sömn. Imorgon åker jag hem, då blir det jag å T. Vi ska på bio med Bella och Oliver på söndag :)


Ha de gott.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0