Tro

I dimman.
 
Känner inte för att skriva så mycket när det mest är dålig energi. För det är det hos mig nu. Dåliga energier. Det är som om jag vandrar och väntar på att krakerlera. Men det vet jag ju att jag inte gör. Saker och ting går bara inte min väg just nu. Och en känsla är svår att sätta ord på.. Men beteendet utifrån ens tankar och känslor utrycker sig olika? Jag blir mest ledsen. Idag träffade jag Läkaren, Imorgon träffar jag Barnmorskan och på Fredag provar jag akupunktur. Det kommer bättre tider.
 
Idag har varit en ganska bra dag ändå. Vi har haft F&C här på besök. Johan och C har spelat fotboll i Bergeforsen, F har badat Theo och varit hemma med mig. Efter dom åkt har vi spelat spel. Jag, Johan och Theo. Vi åt våfflor till middag och kladdkaka till efterrätt.
 
Stockholm är på tapeten igen för Johan och jag blir mörkrädd. Men det är också som det är. Det löser sig. Saker har ju en förmåga att göra det.
 
Theo vill se postis pär hela tiden, men han vill se den på Norska? Han sjunger "Postman Pat" och tycker norskan är bättre säger han :) Han blir så stor. Idag har han damsugit soffan åt mig :) Duktiga grabb!

Johan pratar om "Danne och Bläckan" En serie om Salong Betong, tatueringsstudion i Högdalen.
Vi kollar ett avsnitt och jag blev såld. Fem avsnitt senare inser jag att vi måste uppgradera internet, dom där MB vi har nu kommer aldrig räcka.
 

Hjälpredan :)



Roliga spel :)



Syns det vem som vann? ;)


Koncentration.



Hoppas dom sista tio veckorna springer förbi!




En uppiggande höst bukett <3
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0