Tisdag..


Jag har inte gått upp lika mycket i vikt denna gång, men magen är större om jag inte minns fel.

Jag kan välja, antingen ägnar jag kommande 20 minuter åt att skriva ett ordenligt hat inlägg om försökringskassan, Sveriges jävla byråkrati och oförståelsen man möts av hos olika myndigheter. Men jag skiter i det för jag tror knappst någon i Regeringen läser ändå.. Men jo, jag har haft tuffa samtal med handläggare som inte haft någon som helst förklaring till varför saker och ting blivit som det blivit!

Lägger energin på det som är positivt istället


Vi åkte till Johans firma inne i stan imorse och lämnade hans laddare där. Mittemot fanns en lekpark med ett PIRAT SKEPP. Gissa om någon blev lyrisk. Där uppe stod han, skepparen, Piraten och sjöng hög SJÖRÖVARFABBE FARFARSFAR!


På fredag när han ska till Mopparn har han önskat att få leka där igen :)





Posten idag levererade 800 fotografier så det bara att sätta igång och skapa årets julklappar. Perfekt sysselsättning i dessa tider.


Efter att vi varit hos pappa och jobbat med ekonomi så åkte vi till Farmor där vi blev bjudna på pannkaks fest.



Theo har en låda med lego och en påse med traktorer som det leks med flitigt när vi är där.


När mopparn kom hem från Umeå hade han med sig en polismotorcykel. Theos poliströja åkte så klart på och sen kördes cykeln hela kvällen, och så har det fortsatt.


<3

Ja, inte har vi gjort mycket i helgen. Grabbarna har fiskat, men en sak har jag och Theo fått gjort. Vi har gjort iordning korgsängen till bebisen :) Lite sprayfärg och tyg så blev det ganska bra.





Jag hade gärna krypit ner där och sovit?






Jo, så tog vi bilen till forsen i hopp om att få se grabbarna. Just när vi kom ner fick Linus napp (en lax på 10 kg) Det var spännande att se den jakten :)


Grabbarna som fiskade.



Nervösa fiskare med tungt napp :P



Theo fick inviga metspöet som han fick av Linus i födelsedagspresent. Trots att han inte fick fisk var han väldigt nöjd med att fått varit en liten stund vid forsen.




Jag och Theo skulle just åka och tanka när Linus kommer innanför dörren och frågar om ett plåster och kanske lite alsolsprit. Om någon ber om ett plåster tänker man ju att det nog inte är så farligt så jag strassade inte direkt och letade i lugn och ro efter våra blixten plåster.. Sen när jag kom till diskbänken vid köket och får se hans finger blir första tanken "Den här killen måste vara riktigt dum som tror att det där ska fixas med ett plåster" Men han hade nog fattat det själv också så det var bara att sätta av mot akuten. Röntgen, stygn, 2 veckors sjukskrivning och tre timmar senare kunde vi åka hem. Stackas stackas Linus som Theo sa :)


Dagarna går ganska sakta kan jag tycka. Theo ska få börja dagis imorgon igen och det ska bli skönt att slippa det dåliga samvetet för kass underhållning här hemma. Vi har mest ritat hela dagarna :/ Men imorgon ska han få springa av sig, och leka med kompisarna..

Sen måste jag ju säga också att mina grabbarna här hemma har en grym fantasi.. När man spelar "bandy" med mina kryckor och ett grytunderlägg ;)
 


Ha en fin kväll.






 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0