Måndag.

Det spöregnar.


 
Det är spännande.
 
Vi har varit i Örbäck Lördag- Söndag. Lucas har fyllt 3 år. Och Jesper 1 år :) Möttes i dörren av att han gick! Han går.. FÖrsta gången Emma var här låg han på ett täcke och kom ingenstans, helt plötsligt är han överallt :)
 
Jag har tittat på en film jag filmade. Jag fascineras av hur man förändras som människa. Här sitter fyra vuxna människor som fått en idé om att se en film. Samtidigt som tre barn leker. Och det verkar funka.. :) haha.. Men ändå. För några år sedan hade jag blivit galen. Hade jag sett människorna på filmen hade jag trott att dom var helt knäppa. Hur kan dom kolla på filmen? Men det går. Vi har nog lärt oss hur man kopplar av och på kanske :)
 
Vi grillade korv ute och jag kom på att vi borde vara ute mer också.. Vi är sällan ute numera.. Det är ju super härligt. En soppa i skogen på hösten.
Jag har haft oförskämt ont i helgen, mer än vanligt. Idag ska jag till sjukgymnasten igen.. Får se vad dom säger.
Odlingen på mina värden visade inget iaf. Så dom där blodkropparna är nog normal tillstånd för mig kanske..
 
Johan lagade super god chiliconcarne i går. Storkok. Så jag tar med mig lite mat och åker till Pappa för att värma lunch. Det är ju ganska trist att äta själv. Theo är på dagis.
Det pinsammaste hittills hände imorse. Jag och Theo hade kollade lite tv på morgonen och sen när vi kom till Dagis skulle Theo berätta för fröken vad han gjort, att han varit hos Lukas och så vidare.. och vipps säger han "Men vet du Fjöken, när man spikar på golvet och HELVETE" Han säger Helvete till sin fröken. Hon höll ju på att brista ut i skratt men höll sig.. Jag höll på sjunka genom golvet.. Men ser reklamen framför mig.. Hur den där J*VLA martin Timell står på alla fyra och ska spika golv lister och mycket riktigt säger han HELVETE! Men Martin kan ju kanske säga det utan att man reagerar, men när mitt lilla troll, i sina blonda korkskruvar står och pekar med fingret och säger Helvete så finns inget charmigt kvar i det.. Aja, det var ju tur att fröknarna sa att man inte fick säga så och fortsatte prata om besöket hos Lucas istället.. Haha
 
Johan har inte åkt. Jag laddar mentalt. Han åker imorgon.
 


Jag har plockat lite här hemma. Förbereder middagen.
Och ska snart sätta mig och göra inbjudningskort ;)
 
Ha en bra dag.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0