Varning för vidrig bild!

Theo saknar Johan. (jag med så klart)
Han tjatar om när han ska komma hem, när dom pratar med varandra säger Theo "Pappa kommer du hem nu?" och jag kan bara tänka mig hur jobbigt det måste vara att höra för Johan. Det är tur att veckorna går fort och redan imorgon är han hemma igen.
 
Jag har varit hos BM idag. Det gick bra.
Ska på förlossningsinfo nästa vecka.
Det är tungt nu, känns som en gigantiskt boll inne i magen som trycker och tar plats.
Jag äter, blir snabbt mätt, och lika snabbt hungrig igen.. Eller så är jag inte hungrig alls, eller så är jag hungrig en hel dag. Men mest känns det som att jag stängt av lite. Jag går som in i sånna där svackor.
Snart kommer jag vara igång igen och fejja och förbereda. Men nu är det likgiltigt. Allt löser sig ju.
 
Jag fick smått panik idag när jag tänkte på att jag kanske går över tiden. Om jag gör det och Johan kanske åker och jobbar innan den där navelknölen lossnat då måste någon komma hit. Varje dag och tvätta den där klumpen som sitter kvar, för det gör jag inte. Jag gör allt, torkat spyor, gnuggar skit, ALLT, men inte den där klumpen som sitter kvar efter navelsträngen. Johan gjorde det på Theo, jag undvek att ens titta. Den lossnade när jag hade honom i famnen och den där skorpan rullade ner i mitt knä. Jag är/brukar inte vara känslig, men det där var för mycket. Det luktade och såg riktigt otäckt ut.. Så ja, sitter den kvar och jag blir själv då får folk vallfärda hit för att tvätta en surnad navelknöl ;) Konstiga tankar som slår en.
 
 
Ja, som sagt... uuuuuuu.
 
 
 
 
 
 
Jag och Theo har spelat Lotto, jag är inte bra på att spela.
1, jag blir sur när han "fuskar" eller vänder brickor fast det är min tur.
2, jag blir sur om jag förlorar.. (mot en 3 åring spec)
 
Men självklart håller jag masken så gott det går. Pussel däremot är grabben grym på. Han bygger blixten pusslet snabbare än jag blinkar.
 
Jag träffade Mallis på Birsta idag, vi käkade lunch och kollade i affärer. Liam sov hela tiden, attans.
På kappahl hade dom fått in nytt i Newbie serien <3
 
 
Det finns lika fint för pojkar och jag har ju köpstop så jag kan ändå inte handla mer förns jag vet säkert vad som kommer :)
 
Idag fyller Lilla Eskil år, vi är bjudna på piratkalas på Söndag men jag var tvungen att tacka nej. Dels för att det blir jobbigt att åka bara över dagen och dessutom för att vi har C&F här. Johan åker till Stockholm samma dag så det blir lite körigt. Tråkigt! Som tur är har jag inte sagt något till Theo så han vet inte vad han missar tack och lov.
 
Vi får ha minikalas när vi ses nästa gång istället.
 
Imorgon är det torsdag. Torsdagar är bra dagar. Johan kommer hem. På kvällen visserligen men ändå. Nu måste han dock in på firman på fredagen :( hoppas det går fort. Jag saknar vuxna när han inte är hemma.
 
Japp. så ser dagarna ut. Ganska lika.
Bäcknet är fortfarande förskjutet. Ingen skillnad där men barnmorskan menar att det
förmodligen ska till mycket för att det inte ska gå tillbaka, jag ska få börja ett träningsprogram hos sjukgymnasten ganska omgående efter förlossningen.
 
 
Ha en fin kväll.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0