Theo Långstrump sjunger vi här hemma..


Theo Långstrump.

Det är mycket som handlar om maskeraden nu. Maskeraddiscot på förskolan. Theo har fått välja själv vad han ville vara, det stod mellan Pippi eller en Pingvin som dom i madagaskar. Men visst blev väl Pippi suveränt?  
Visserligen känner han sig inte jätte bekväm i att ha kläderna på sig och dom åkte av ganska snabbt, men det kanske blir annorlunda på förskolan då han ser att dom andra också är utklädd. Det visar sig.

Nu är det tomtedräkt som står på tur gissar jag. På Theos förskola firar man lucia ute. Alla barn gör vasin egen ljuslyckta och sen kommer dom på led och sjunger framför massor av tända ljus, efter det grillas det korv och äts pepparkaor. Jag hade tänkt att han kunde ha fjorlårets dräkt men det kommer inte gå då han måste ha så tjocka kläder under. 





Fisen har badat och vi spelade in en film som vi skickade till Johan som kommer hem om några timmar. Theo brukar inte orka vara vaken men vi får se hur det går ikväll.
 
Imorgon på eftermiddagen kommer C&F hit. Det blir kul. Theo längtar super mycket. Förra helgen härjade dom med han så han var helt slut :) Dom sjöng och lekte sent på lördagskvällen, trots allt bad :)
 
Nu ska jag se över tvätten.
 
Ha de gott.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0