Tisdag.

Igår var en jobbig dag. Jag mådde piss, hela dagen. Fy 17 va kasst jag mådde. Jag tänkte kasta in handduken helt. Jag sov, spydde och mådde blä.. Den här graviditeten är inte alls som när jag var med Theo.
Men idag mår jag lite bättre. Jag och T har just ätit frukost. Det är trist att Johan jobbar igen.
Dom ringde från soc i övik och frågade om jag ville bli kontaktperson till en av våra tidigare klienter, på hans önskan, sånt värmer i hjärtat, vi får se hur jag hinner med.
Idag ska jag till Ikea och handla saker till kontaktbarnens rum, våningsäng, madrasser, sängkläder och lite saker som gör att det blir hemtrevligt i rummet vi gjort iordning till dom. Soc var här igår, tillsammans med familjen och allt känns bra. Det ska bli roligt.
Har mycket att se fram emot nu. Fannys student, avslutningen i Ramsele, En helg i Umeå, nya familjemedlemmar, sommar, och förhoppningvis blir Johan förflyttad till Sundsvall. Måtte jag bara få må bättre. Hittils går jag ner i vikt, jag hade jublat i annat läge, men det är väl inte ner i vikt man ska gå när man väntar barn?
Theo är inne på sista dagarna med kåvepenil, han gör det sjukt bra. Han är frisk nu och längtar dagis.
Jag ska ta med en trimmer hem från Haga, här behöver trimmas. På fredag kommer Tlipa hit och ger oss en bedömning och offert på ett soldäck samt sten runt huset. Johan håller i tyglarna där, han gör det bäst.
Jag åker redan ikväll till norr för att hinna upp i tid till jobbet, vi rivstartar passet med massa skoj, avslöjar mera senare. :)
Ska bli kul att jobba med Johan igen, har varit ledig ett tag och vi ska dessutom planera nästa pass som består av paddling fiske och tält.. Haha..
Morsdag har passerat, jag fick en fin kruka att plantera kryddor i och det var en bra dag. Dock fylls alltid morsdag med lite vmod då jag vet att Johan tycker det är jobbigt att hans mamma inte fysiskt finns med, men vi pratar alltid i termer om att hon är med ändå, på annat vis.
Vi saknar Johan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0