Inge liten kille längre.

Jag smälter.
Var på utvecklingssamtal med Theos mentor idag. Det är konstigt det där.. Hur stolt man kan bli :)
Hon visade hela hans utveckling under hans år på Rosa Pantern, och som han lärt sig mycket. Det var text och bilder och massa information. Självklart fick han beröm för sitt uppförande ;) Dom tycker han är väldigt ödmjuk, ibland lite för mycket för sitt eget bästa.. Och det vet vi ju vart det kommer ifrån.. Hans pappa! Men det är en grym egenskap! Tacka f*n för det.
Jag kan inte fatta att vår kille blivit så "stor" att han ska flytta till Nalle Phu avdelningen. Han är jätte mallig över det, för där går ju dom stora barnen. Det enda negativa jag känner med det är att vi även byter mentor. Elisabeth har varit jätte bra och en viktig trygghet för Theo, men den nya är säkert också bra. Häftigt tycker jag.
Sen har jag varit till Fyndis och träffat Sandra. Och handlat hem lax. Idag äter vi lax till middag :)
Jag tvättar och har rensat i våra kökslådor. Har jobbat lite (FÖRBJUDET MÅSTE) och nu hamnade jag här.
Johan kommer hem med en ny efterlängtad gräsklippare idag, inget "impuls dendärtrorjagärbra" köp, då hans syster har en likadan vet vi att den fungerar bra. Det var helt enkelt droppen igår att fara och handplocka dödens blommor :P
Jag försöker få nån ordning här hemma inför helgen. Måste göra plats för alla gäster. Jag trodde inte vi skulle bli så många och helt plötsligt vart vi 12-15 vuxna och 4 barn :) KUL!
Skulle önska att Ronja kom hem, en ventilering skulle sitta på din plats och några peppande ord.
Hur som helst så kommer min mamma/syster/plastis med en kökssoffa och hammock imorgon.
Jag har fått dom sakerna av min pappa. Han har ingen plats för det. Hammocken ska jag ha på altan och soffan ska bli ett renoverings projekt (MAMMA: jag behöver hjälp med sitsen på soffan) Det kommer bli bra.
Här är det åska på G och jag vågar inte hänga ut tvätten.
ha de gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0