Hemma..

Jag hinner inte med att hänga här så mycket. 
 
Minns inte när jag skrev sist. Men nu har jag iaf kommit hem från Uppsala. 
Blev väldigt spontant att jag hängde med mamma och Syrran för att titta på syrrans valp som hon köpt. 
Vi fick låna Ronjas lägenhet, jag hade inte sett den innan. Den första hon bodde i var super fin, men denna var ännu mer top! Egen uteplats och hur fint som helst. Mange kom med nyckel och visade oss vägen till stan. 
Vi lallade runt på stan under kvällen men jag la mig redan halv nio för att sova. Idag hälsade vi på lillvalpen, super söt. Sen åkte vi hem. 
 
Jag drog direkt igång hemma. Harry, Theo och Johan hade redan åkt till Rätan så jag är solo hemma. 
Rev ut hela mitt kontor (som aldrig någonsin använts) och har påbörjat projekt STOR GEMENSAM GARDEROB. Och jag tror det blir bra. Kylen och skafferit är rensade och rengjorda och jag har handlat. Sjukt vad mycket man hinner bara man får vara ensam hemma. Imorgon ska jag trimma gräset och sortera/rensa bland allas våra kläder. Dessutom ska jag leta fram Theos små bebis kläder som jag vet att jag sparat någonstans. 
Den nya vagnen vi köpt har kommit, jag vill bädda och bona, har självklart förlossnings garati på den uifall något skulle hända. Men denna gång blev det en Brio. Hoppas att den håller högre kvalité än dom fem tidiagre vagnar jag provat. Har som aldrig varit nöjd riktigt.
 
Jag har ingen sladd till mobilen heller så jag kan inte ladda upp några bilder utan att gå via facebook och det vill jag inte just nu. 
 
Men jag har iaf gjort en beställning till Theos 3 års dag från barnkalaset.se så nu är önskningen om Blixten Tema uppfylld :) 
 
 
I övrigt rullar saker och ting på. Vi njuter av semester allihopa. Jag vill helst bara vara hemma och göra klart så mycket som möjligt av dom saker som "aldrig annars blir gjorda", men vi ska nog hinna med det också. Det enda jag har planerat in i sommar är Urkults festivalen, vi ska tälta. 
 
 
Ikväll ska jag se dokumentär om vad som hände efter katastrofen i Norge.. Sen sova. Och eftersom jag råkar vara ensam så innebär ju det även, Sovmorgon. Underbara sovmorgon.
 
Ha de gott
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0