Theos vänner.

Från lekparken med Mopparn :)
Nöjd kille som får visa Morfar hur stor han blivit, han kan ju till och med åka kana själv :)
Idag har varit en toppen dag :) Jag fick sovmorgon till 11.. WooooW :) Tog ett bad och åkte sen till affären.
Det känns lyxigt att gå in på Ica Maxi, ensam och med obegränsad tid. Dessutom hade Ica varit snälla och skänkt mig en tårta och en tårtspade i födelsedags present. haha.
När jag kom hem skulle vi ut och gå. Vi kom utanför dörren och möttes av grannarna. Embla skrek "TITTA MAMMA DÄR ÄR MIN BÄSTA VÄN" när hon såg Theo och dom kramades en sväng :)  Egon, Embla och deras föräldrar. Det är inte alls längesedan som jag satt på en middag i Gävle och pratade med en vän om hur svårt jag upplever det är att söka kontakt med nya människor. Hur gör man i våran ålder? :) Idag föll sig allt naturligt.
Ungarna lekte som galningar. Johan snackade jobb med pappan (jag minns inte vad han heter) och jag surrade med mamma (nää jag minns inte heller vad hon heter) :) Theo och Embla kommer jätte bra överrens, dom surrade konstant, skottade snö och skrattade högt :) Jätte trevliga människor och vi hängde här ute på gården ganska länge.
Skojjigt med lekkamrater :) Dessvärre vägrar T att använda handskar, verkligen VÄGRAR! Tjurskalle in i bänken trots "hot" om att gå in..
Skotta snö, snöbollskrig, och massa skratt :P
Nu har jag instagram på detta foto, men talvan passade perfekt ovanför vår soffa.
Jag är mer än nöjd över resultat och Johan blev super glad också :) En personlig gåva är det bästa!
KOLLA HEMSIDAN HÄR!
På uppmaning visar jag glasen jag fick, jag älskar dom och den dag jag blir rik kommer jag pryda mitt hem med hennes tavlor också :)
Just nu sitter jag i soffan och inväntar Anna och Anders som ska komma på middag.
Det blir Potatisgratäng och fetaost/mozarella fyllda kycklingfilér och efterrätten har nog dom med sig så vad det blir återstår att se :) Theo ligger och sover, han var helt slut efter all lek ute.
Jag har fått upp min ljuslyckta i hallen som jag fick av Johan från Village, det blev super mysigt.
Vi spelar bra musik här hemma nu, Johan är och köpter skithuspapper.
Ha en fin kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0