bienvenido.blogg.se

För drygt 2 år sedan fick jag en del konstiga kommentarer här på bloggen, bland annat om min roll som förälder osv. Saker som jag inte kände mig träffad av men som gjorde mig ganska ledsen. Jag har sen dess valt att inte publicera några kommentarer överhuvudtaget, dom kommer till mig på min mail och där förblir dom.

Det händer även idag att någon ska lägga ner tid på att kritisera, vi pratar alltså okonstruktiv kritik men jag får en del roliga och snälla kommentarer också. Som från Amanda igår :)


Amanda om Snöpen = snön:
Jag kan inte sluta läsa din blogg. Jag gillar verkligen din vardag och undrar hur du har så mycket tid? Vad jobbar dumed? Vad gör du när du är inte jobbar och vem är du gift med? Jag har en dotter i samma ålder som din son och det är kul att kunna se vad ni gör på dagarna.. Super fina bilder!
Jag tycker det är roligt att något som från början bara skulle bli en simpel dagbok, ett forum för mina vänner/familj att kika in på eftersom jag bodde en bit hemifrån nu har blivit större. Super kul tycker jag.
Så svaret på den kommentaren blir:
Jag har ganska mycket tid eftersom jag jobbar dyngspass.. Alltså jobbar ett par dygn och sen ledig nio dygn. Det ger mycket ledig tid till att vara hemma med Theo osv. Jag jobbar på ett bahandlingshem för ungdommar. Ett super bra ställe. Kolla in: VITTRASEL
När jag inte jobbar passar jag på att vara hemma. Jag älskar mitt jobb men jag saknar min egen säng och rutinerna som iaf vi har hemma. Just förtillfället jobbar min Sambo (vi är inte gifta) på trakt i Falun som vvs montör. Han är alltså borta mellan mån-tors vilket innebär att vi ses som mest 6 dagar i månaden. Det fungerar. Jag prioriterar dom först, han och min son. I deras umgänge mår jag som bäst. Jag har inget fritidsysselsättning annars men skulle gärna ha en.. Har bara inte hittat min grej kanske. Vi åker ganska ofta hemifrån, vi har släkt både i Ramsele och Gävle så helgerna brukar kunna spenderas på dom ställena. Jag har ganska mycket dator tid men försöker komma ut så mycket som möjligt ändå. Jag omges av fantastiska människor och har inte mycket att klaga på :) Livet förter sig så som man bäddar.
Det som sagt jätte roligt att många hänger med. Det känns bara viktigt för mig att ändå poängtera att detta inte är HELA min verklighet, vilket dom som känner mig vet. Jag använder inte det här som ett forum där jag skriver om ALLT. Här hamnar det positiva för det mesta. Om det inte är privat också en del "negativt".. Men hela min verklighet ser lite annorlunda ut :) Jag skulle tex aldrig hänga ut någon här eller på något annat vis använda detta ställe som en plats att ventilera privata saker som rör mig, vänner, familj eller annan nära. I efterhand ser jag det som ett super bra ställe för Theo att se tillbaka på senare för att kunna följa hans utveckling osv. Jag försöker därför att inte skriva något som jag vet att han kommer kunna ta skada av i framtiden.
Berätta vem du är? Hur du hittat hit? Vad du vill läsa mer om?
Lämna en kommentar :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0