Ögonbryn.

Först nu har jag upptäckt den.
Jag har ALDRIG målat ögonbrynen då jag tyckt att jag redan har så mörka, när jag var i Uppsala hade Ronja som en "ögonskugga" som man målade brynen med och jag tyckte det blev super bra. Inte så där sträckigt som med penna, utan naturlig utfyllnad. Så då jag fick presentkort av min Farmor på Birsta tänkte jag köpa den. Herre min sate va dyr den var. Jag vågar inte ens säga vad den kostade, men nu har jag både penseln och färgen och jag är nöjd. Tycker det är så roligt att lägga på smink när man har något nytt, jag köper alltid MK (mary kay) så klart i övrigt men just denna kommer från MakeUpStore. Annars sviker jag aldrig det andra trogna märket.
(kyvlånar Carinas mössa som hon glömt här)
Jag och Theo har fixat i källaren. Ska svabba golven i gästrummet och dammsuga men Syrran måste hämta sina kläder först. Jag och Theo åkte till lekparken, men det regnade så vi tänkte att vi åker till Farmor istället men hon var inte hemma så vi åkte tillbaka till Bergeforsen. Kollar Pingu på tv och nu vräker snön ner. Pappa och Fanny kommer snart.
Jag och Fanny ska gå på bio ikväll :) Lite härlig syskontid på tu man hand.
Imorgon ska jag jobba. Köra löner hela dagen. Och på eftermiddagen kommer den efterlängtade hem. Hoppas hoppas han blir glad över allt som hänt här hemma, det tråkiga är att jag gjort saker som man egentligen inte "tänker på" vi får väl se.
Nu ska jag fortsätta fixa, vill inte att det här mega rycket ska försvinna :)
Ha en fin dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0