Jobb och minisemester



En ganska grå och tråkig dag måste jag säga. Just nu är det nästan svart ute. Det regnar och jag känner mig så där lagomt deppig. Theo sover så den solstrålen är frånvarande för stunden. Vi har varit på Birsta med Fanny en sväng. Iövrigt har dagen stått stilla känns det som.


Det är som att Theo sover ikapp dom senaste dagarna ;)




Det känns härligt att packa väskan faktiskt. Jag längtar till jobbet. Imorgon drar det igång.
Direkt efter mina 5 dygn där åker jag vidare för att spendera en natt i Uppsala hos Ronja och sen åker jag mot Stockholm, till Johanna :)
 
Har bokad in mig på en utbildning i höst. Så det ser ganska intensivt ut dom kommande månaderna. Att jag och Johan knappt kommer ses hör ju till vanligheter numera. Men ändå, det är bara att hoppas att jag får må bra så allt går vägen. För mellan jobbpassen finns inte mycket utrymme då jag ska plugga samtidigt lite. Dessutom har vi BM besök, uppföljningssamtal, personalmöten osv som kommer ta dom få dagar som är "fri". Men vi håller tempot högt och saktar ner dagarna innan jul och nedkomst. 
 
Min lilla minisemester på egen hand närmar sig.
Lite komplikationer efter vägen som gjorde att det blev som tänkt, men uttrycket "grisarna är på fel plats" passar ganska bra in där.. Det blir bra tillslut.
 


Tänkte passa på att njuta till Lasse innan jag blir två barnsmorsa och allt vad det nu innebär.
 
 
Det blir succé.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0