Båten som skapar problem!

 
Det finns inget värre än TJAT. Idag är det ett evigt tjat. Theo har sett en mc Missil båt som han kallar det. Crabby Boat från Cars. Jag spyr över den trots att vi inte ens har den. Han tjatar fullständigt hål i huvudet. Jag vet att han kommer få den i födelsedagspresent. Men ska jag stå ut med detta tjat fram tills dess? Dessutom blir jag tvär och anser nästan att om han inte ger med tjatet kan vara utan den.. J*vla missil båt, jag kommer drömma mardrömmar om det.. JAG VILL HA! JAG VILL HA! ... Har provat att förklara, prata, böna och be honom sluta. Nu är jag inne i fasen där jag inte låssas höra.. "MAMMA LYSSNA" "MAMMA HÖR DU MIG" åhhhh, Någon som har något värsting knep för att bli av med tjatet.
 
Det gick över en stund. När jag letade på hans fiskespö, han väntar ivrigt på Johan i hopp om att åka och fiska. Får se i vilket skick han är. Men när han inte orkar vänta längre är vi inne i samma tjat igen.. Tur att han inte ska få den av mig iaf. Det hade blivit tokigt.
 
Här hemma gör vi fiskgratäng och om grabbarna åker och fiskar ger jag mig på bakningen. Har skickat Johan på panduro för att köpa svart karamell färg, till blixten vägen som ska ligga på tårtan ;) Haha.. blir spännande att se hur det projektet slutar.
 
 
Dax  att fortsätta denna dag,,
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0