Hemma kväll i Birsta

Källaren är städad. Fullständigt. Rensad, tömd, damsugen och torkad. Underbart härligt. Nu väntar jag bara in lördag, då ska jag bära ner Theos bilsäng så Lukas har någonstans att sova. Mellan mamma och pappa i en 1,20 säng känns inte optimalt :)
Jag somnade med Theo efter lunch. Vaknade av att Pappa o Fanny kom och hälsade på. Vi åkte och käkade mjukglass. Johan är sliten. Ett muskelfäste i ryggen som är paj och början till magsår. Fan.
Vi tog oss iaf till Birsta. Jag suckade när jag gick in. Vad ska jag göra där den 24 lixsom? Iaf träffade jag en gammal gymnasie klassis. Anton, han spelade och sjöng där i gallerian. Och på nerdervåningen var "smultron och sång" och underhöll. Theo dansade och tjoade. Birtsa kommer vara mycket mer uppskattat i mina ögon imorgon, idag sög det. ;)
Jag och Johan har gjort en makaronipudding. Det blir alltid sen middag när vi båda är hemma. Fattar inte varför.
Hur som helst har jag landat i att vara hemma. Kan bara säga så mycket som att mina 5 arbetsdygn varit sjukt slitsamma. Jag gjorde fel och kopplade in mer hjärta än hjärna och det kostar så satans i energi. Men ibland går det inte att styra över riktigt.
"Det är inte den starkaste av arterna som överlever, inte heller den mest intelligenta, utan den som är mest mottaglig för förändring"

Ikväll blir det nog lungt här hemma. Plock och så, jag börjar småpacka inför resan. Gruvar mig som tusan för tågresan då jag måste åka ensam med Theo, packning och vagn. Johan åker från Falun och möter upp på Arlanda. Sist jag åkte tåg med Theo var han 4 månader och det var en riktigt helvetes resa. Förhoppningsvis går det bättre nu.

Idag har jag fått ett till Kusin barn. Lilla Eskil har blivit storebror till efterlängtade Otto. Jag hoppas allt gått bra, att dom snabbt får komma hem och installera sig som två barnsföräldrar :) Och lagomt till jag slutar jobba känner sig redo för besök. Jag ska snusa bebis!


Jag fick ett grymt mail av Emma idag. Vi har ju börjat med lite matlagning och så.. Eller hon inspererar mig.
Idag fick jag 4 recept på enkel vardags mat. Verkade super gott och hon hade till och med gjort en inköpslista. GRYMT! Tack :)

Det är ovanligt men kul att ha Johan hemma. Jag minns inte hur våra liv såg ut riktigt när han jobbar 7-16 och kom hem varje kväll. Det jag däremot märker är att vi har lagt oss för olika rutiner, vanor :P Spännande.

På måndag är det Valborg. Jag ska ta med Theo och Johan (om han är friskare) till norra berget och gå på traditionelll valborgsmässoafton. Det blir nog kul. Välkommen våren. Ingen är gladare än jag för att du kommer.





Nu: För sen middag.





Ha de gott.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0