Dagis och hund på rymmen



Dom här galningarna tar knäcken på mig :) Vi var ute för att sringa av oss ett tag, men galenskaperna fortsätter inne :P


Vi har börjat göra höst ute. In med uteleksakerna och det uppskattas inte av Theo. Nu återstår bara studsmattan och det kändes enormt lyxigt att inte behöva skruva ihop den, det gjorde Johans syster, men nu grämer jag mig då jag inte vet hur jag ska få ner den ;) haha





Idag när jag hämtade Theo möttes jag av en glad fröken som ville visa en pärm helt plötsligt. En pärm med bilder på Theo, hon tog sig tid och pratade en massa med mig. Hon berättade att dom firat Theos födelsedag på dagis idag, han fick två ljus och ett kort på sig själv, en bil i present och GLASS hade dom fått :) Det var vänligt.
Inte har jag tänkt på det men man skulle kanske ha bakat/bjudit på något.. Men det kommer ju fler år.

Det kändes oehört bra att åka därifrån och ett tag tänkte jag att dom fan måste ha hittat min blogg och läst om vad jag skrev tidigare idag men så var det då klart inte. Dom kanske bara tagit det jag tidigare sagt på mer allvar. Nu vet jag själv vart pärmen står och kan titta på vad han gör om dagarna. Mitt i allt detta så kom Tuva loss. Jag hade bundit fast henne i staketet och på något vis kom hon loss så fröknar och barn kommer sringade till hallen och skriker att min hund är lös.. Herregud tänker jag och springer ut barfota, hon kom direkt tillbaka och ungarna stod i fönstert och skrattade åt mig. Alla ville komma ut och klappa henne men ingen fick, dels för att hon busbits illa än och för att fröknarna inte ville drabba någon allelrgiker. Haha men det blev cirkus där iaf.

Nappförrådet är påfyllt och ombyteskläder finns nu.

To dos innan arbete är gjort. De vill säga att Theo har rena kläder och det enda som fattas är hans stövlar. VART ÄR DOM?
Våtservetter och blöjor är på sin plats och det är bara jag som ska packa vilket jag gör imorgon.

Jag ska vara med i ett skolarbete som min vän ska göra. Det innebär att jag ska skriva upp allt jag stoppar i m ig under 3 dagar för att sen göra en näringsberäkning på vad som fattas och kanske vad jag har överskott av?
Hur som helst ska det bli roligt och jag misstänker att Johan (arbetskamrat) kommer bli imponerad.. Haha



Nu blir det bil lek med Theo i hans nya rum.

Tycker farmor ska ta och anlända Sverige nu också.

Kram





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0