Måndag.



Jag har varit på stan och införskaffat lite nytt. Denna plånbok? köpte jag dock i Gävle. En present till Johan, ett perfekt julklappstips :)




Väldigt snyggt och praktiskt!







Sockar till Theo.




Ny tröja inför dagis fotograferingen på Onsdag :)




Och härliga höstdojjor :P




Johan ville ha en ny kokbok till samlingen så det blev VILT MED SALMING :)




Fina blommor och massa backar fick följa med från Ikea.

Ska ge mig i kast med att putsa fönster men då lär nog Theo vara på dagis :)
Fick ringa in pappa som akut hjälp för att kunna handla mat. Det gick inte att vara med Theo, han visar sig inte alltid från sin bästa sida. Nära ett nervsammanbrott näe han lägger sig ner på golvet och skriker hysteriskt.. Då kom pappa o Tuva o hjälpte mig. Tack för det.


Måste bara häva ur mig en gnutta irritation också. Skäms över trångsynta människor och är glad att jag inte var i Ramsele denna helg. Fan ta folk som inte har vett att bete sig som människor. Har inte folk längre rättigheter att umgås med vem/vilka dom vill? Dra åt skogen så barnsligt. Jag tror min Sambo har sån pass integritet att han avgör det själv. Rannsaka er egen garderob innan ni ger i kast med andras. Idioter. Ser jag tillbaka på mina år med Johan så finns det EN människa som varje gång vi varit hemma tagit sig an Johan och vara jävligt snäll med honom. Ska han då sraffas för att han väljer att spendera tid med den människan då? Avundsjuka och en liten gnutta "bysjuka" skulle jag kalla det. Kanske får man på käften för det senare, för det verkar ju som att man bör passa sig. Var det inte så? "Du borde passa dig?" Varpå svaret blev, "Ledsen men jag delar inte din åsikt" då ska man passa sig!?!?!?!?! Men för all del, stryp dom som gör det bra, gör det så löser det säkert många problem! Kanske någon av er som kikar in här ibland känner er träffade, eller så rinner det av lika snabbt för samvetet verkar ju inte exitera.




Ha en fin dag


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0