KRASCH!

Massa nytt. Det var ett tag sen nu.. Min fruktan besannades. Arbetsdatorn (där mitt liv befunnit sig) med allt arbetsmaterial, bilder, dokument och massa annat har kraschat. Johan darrade på rösten när han ringde och berättade: "Nä, men skärmen är liksom svart" Jävla skit tänkte jag. Så många gånger som andra chefen varnat och sagt att jag borde göra säkerthets kopior. Nope, det blev aldrig gjort och då stod jag här hemma, utan dator, utan arbete och utan allt annat.

Nu har det löst sig. Eller nä. Vi har en dator. Men allt annat är för alltid borta. Det är ingen världkatastrof det innebär bara VÄLDIGT mycket jobb. Men nu är läget så, då får man kanske förlikas och gilla det? :)

Jag sitter just nu och laddar ner Itunes, det behövs till min nya fina mobil. Älskade telefon. Ronja har sovit här inatt så vi har varit på Birsta och strosat runt och ätit lunch. Theo är på dagis.
Han har försten blivit förälskad, i grannflickan, Emla. Han står i köksfönstret frå¨n det att vi kommer hem tills han får se henne eller tills vi söker upp henne. Han kramar och dom springer nästan omkull varandra på dagis när dom ser varandra. Söta ungar.

Jobbet traglar å¨och jag inne i en ny faz med nya tag. Det känns skönt att vara på fötter igen. Ibland behövs en uppryckare.

I helgen blir det lungt. Skönt med en oplanerad helg. Sen drar det igång igen. Måndag, Onsdag, torsdag, fredag består av jobb. Sen blir det ladies night med brudarna i Gävle :) Ser fram emot detta enormt.
Johan ska eventuellt till ramsele och jaga älg :)

Jag måste be om en tjänst. Alla ni som läser, lämna snälla lämna er blogg resp lösen om ni har detta i mina kommentarer (som inte visas) för jag har inte en enda länk kvar.

Tack :)

Nu ska jag hämta Theo, lämna honom hos Pappa och vidare på ett spännande möte.

Hörs.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0