idag




Jag pratade i telefon med Jessica till närmare halv 1 inatt tror jag :) Det var ett sånt samtal som man stärks av. Mådde så otroligt bra även om samtalet avslutades utan ett hej då ens då hennes batteri dog. Men ändå :)

Efter det låg jag och spelade wordfeud till närmare 02 :) Minns inte sist jag var vaken så länge.
Ändå vaknade jag redan 8.30, pigg och utvilad.

Drog direkt igång med röjning i källaren, nu är tvättstugan sopren. Och även om jag inte oackat upp kartongerna (tanken var att dom skulle upp på vinden, vilket inte går då jag inte tar mig upp) så är det iaf bättre ordning där nere. Skönt. Skulle vilja göra något av det stora rummet där nere tills vi ger oss i kast med renoveringen men jag vet inte vad?

Har putsat fönstren innifrån och gjort klart tre matlådor till J som han ska ha med till Falun, nu återstår tre.
Jag har rensat kylen och ska snart ge mig ut och kratta klart ute.

Hittade dessutom en kasse med loppisfynd nere i källaren där det bland annat låg vinterskor i storlek 25 :) Hur passande var inte de? Kanske inte dom varmaste med dom fungerar säkert utmärkt tills den kallaste vintern kommer.
Jag hittade massor av mina gamla skivor som ska få ta plats i bilen och dessutom hittade jag min älskade tröja som jag letat så länge efter.

Det är Super väder ute och det rycker i nerverna. Tankarna på att dra till Ramsele släpper inte. Jag är erbjuden att åka på hockey. Kanske inte det roligaste med det är ändå med min bästis och då blir det ju roligt, dessutom är det en stor loppis på Faxen som jag skulle vilja på. Men, nää.. då skulle jag åkt redan i morse, öven dagen. Och nää jag SKA INTE. Åker den där vägen tillräckligt och det finns ju massor att göra hemma.. Men det rycker i nerverna ändå. Dessutom ska jag träffa pappa med flera.. Varför ska allt ske samma helg för? :)

Nu ska jag ringa trollet och se vad han hittat på. Han äter säkert glass med Farfar eller så är han hos Faster och kollar så att hans pappa skruvar rätt i badrummet ;)

Ha en fin dag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0