Välkommen till Svenssons!?

Fattas bara en egen hund så kvalificerar jag?
Kommer hem och drar igång dammsugaren, viker tvätt, åker och handlar, byter bil med Johan så jag kan hämta Theo. Vi busar ute. Länge.



Fikar på altanen.




Lekt en massa..




och jag har tankat på med energi från denna buse. Känner mig ganska gammal för en stund när jag går ut för att kolla posten och inser att jag numera får mer pensions brev än räkningar? Vad hände? Kanske är det är Fanny nyss fyllt 18 som gör att jag känner så?




Blir glad när jag ser att mamma köpte så mycket bär att det finns kvar då jag kommer hem. Mumsar i mig med god aptit.









Ännu gladare blir jag då jag ser att vardagsrums bordet från BOOM kommit på sin plats. Som jag längtat.

Jag och Theo hör glass bilen, vi springer ut och han får så brottom att jag inte ens hinner ta på mig skorna.
"GLASS GLASS VI VILL HA GLASS, VI VILL HA GLASS I STORA LASS" Sjunger vi när vi går mot bilen och dom andra barnen skrattar och sjunger till slut med. Glassgubben erbjuder mig ett bonus kort. Bonus kort på hemglass? 5% billigare varje gång. Theo skriker och blir otålig. Jag känner mig ännu mer gammal. Någon sa att coop kortet verkligen var vuxen poäng, men vad är då rabatt kortet på hem glass? Knallar barfota hem igen med en liten kille som har mungiporna högt uppe och ropar GASSS GASSS.
Kollar till blommorna som jag fick av mamma och konstigt nog känner jag mig lättad när jag ser att dom, trots att dom skulle tåla frost också dött. (som allt annat utom mina plast blommor) Och det enda jag tänker är att en RIKTIG svensson med villa, volovo och vovve skulle lätt fixa att hålla deras trädgård i toppskick, så jag kanske inte är så gammal ändå. Jag råkar bara gilla känslan av att bo och leva så här och självklart gillar jag också allsång på skansen men anser mig ändå inte som en svensson, inte så länge jag inte klarar av rabetten ;)


Ha en fin kväll.

Hade jag druckit kaffe skulle jag tagit en kopp på altanen för att känna efter om jag har ont i ryggen eller inte ;) Men jag skiter i det. Planerar sånna ungdomliga saker som en ny tatuering och en utekväll med syrran i höga klackar! Då känns nog saken bättre sen :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0