Det svänger fort..




Gårdagen var verkligen inte min dag. Min bil la av. Helt sten död. Jag var dit tre gånger under dagen, rullade puttade och gjorde det lilla jag kunde för att den skulle bli snäll igen men det gick inte. Inte heller Johan kunde få den att starta. När vi sen på kvällen åker dit för att bogsera den till verkstaden, då startar fanskapet.

Jag hade ju så klart under dagen varit i upplösningstillstånd och hunnit med att både prova och titta på en mängd nya bilar. Så trots att den gick igång är vraket nu på verkstad, jag ska låta laga den, säjla den och skaffa en annan. Är ju dock inte gjord av pengar så detta kommer bli en kostsam historia men då inte jag och heller ingen i min omgivning kan något som helst om bilar så väljer jag att kosta på den lite så kanske det i längden blir billigare.

Jag var både lyckligare och rikare innan jag drog på mig bil. Har dessutom tecknat en tilläggsförsäkring så om detta händer igen får jag bärgning och hyrbil i tre dygn, varför hade jag inte det från början? Åhh!

Hur som helst så ska vi ha fest idag. Jag laddar just nu mentalt för att lägga mig under nålen igen. Jag och Syrran ska föreviga minnen på foten.. Ajajaja.. Efter det blir det 18 års firande i Forsmon med grillen som bästa vän. Farmor kommer och hon har gjort sin utsökta goda soppa som hon har med sig också :)

Imorgon ska Johan till Göteborg. Han blir borta tills nästa vecka och även om det är fult sagt men jag tror nog alla kan känna så ibland, det ska bli skönt att vara ensam ;) Dessutom behövs det nog en grabbhelg innan Linus flyttar :) Jag ska äntligen ta mig tid att fixa mitt kontor och dessutom ska jag smaka på 18 års livet igen då jag och F tar pulsen på utelivet under fredags kvällen. Hoppas bara vi får låna Pappas lägenhet ;)

Annars är det mest vuxen poäng jag ska plocka ;) Återvinningen, Rabatten, Tvätten och det där som hör vardagen till..

Igår kväll hände det något obehagligt, jag stod och vek tvätten nere i källaren, (HUR MYCKET TVÄTT ÄR DET MÖJLIGT ATT VIKA) när jag äntligen var klar skulle jag bära upp Theos kläder då jag hör från matkällaren till att det rasslar och jag är övertygad om att det var ett djur. Ett snabbt djur så jag skriker till Johan när jag springer upp för trappan att han får gå ner och kolla. Jag är inte rädd för möss och sånt jag tyckte mest att det var obehagligt att inte 100 veta vad det var för något. Men Johan var nog mer rädd för att ser så där smått nervös ut och ställer sig på tå och säger till Fanny; "Öhh! Du får gå ner och titta du" hahaha.. Det slutade med att vi var där nere alla tre och hittade ingenting. Men råttfällor ska dit omedelbart! Fan så snuskigt om det skulle vara det. Kryper dom omkring i min tvätt då? Drar svansarna på våran potatis? Bläää.. Vi får se vad som händer.


Dessutom har jag i dagarna fått bekräftat att jag kan lita på min intuition.Det känns ju skönt.

Borde planera in och boka en sväng till Åland nästa gång mamma åker och jobbar. Jag hängde som inte med i svängarna nu när hon for. Men vi ses ju nästa månad :)

Från bedrövliga bilar, vidriga råttor? och åska till en fin tatuering och 18 års fest! Det svänger fort!

Ha en fin dag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0