Fredag = Helg

Bra natt/morgon.. eller inte. Theo hade 40 grades feber inatt och självklart hade jag inga suppar hemma så vi fick tvinga i honom flytande som han avskyr. Men till slut somnade han iaf. Imorgons ka jag hämta hans nya säng så vi slipper spjälsängen, den har gjort sitt nu. Dags att förnya. Hoppas bara den går in i pappas bil annars har vi problem.

Imorse skulle jag köra Johan till jobbet. Det gick fin fint men jag var lite stressad. När jag kommer tillbaka hem säger F att han glömt sina arbetskläder så jag fick åka igen. Är inte det ganska typiskt? Grunden till vardags tjaffs. Tur att Johan är den han är. Jag blev så klart jätte sur och slängde mig in i bilen, så klart var det rött vid varje lampa och morgon trafiken vid 07 är ju inte direkt smidigt. När jag väl kommer fram till bygget finns inte Johan där och jag får motor stop.. Svär och spottar och gömmer påsen med kläder i ett skjul och tänker att han får väl leka fågel fisk eller mitt emellan.. När jag går mot bilen kommer han lunkande och ropar "Vad håller du på med" då halkar jag till och ropar tillbaka "Ja men det är ju fler än du som har tider att passa på morgonen, klant" Johan brister ut i skratt och verkar tycka det är roligt att jag yrar runt på hans bygge och gömmer hans kläder i ett skjul, sparkar på bilen då den inte öppnas och rivstartar iväg.. Haha, nu i efterhand kan ju också se att det måste sett roligt ut.. Men jag skulle aldrig kunna ha ett jobb tex som var stressigt. Jag fixar inte stress. Blir som ett monster, och dom som lever med mig vet ju hur illa det kan gå när jag är stressad. Haha

Idag är Theo hemma med mig. Vi ska köra farmor till doktorn och handla i Kvissleby. Sen när vi kommer hem ska mormor ha kommit hit. Då blir det mysfaktor hemma med god mat och Kvällen erbjuder Avenyn med Hoffmaestro! Blir en grym kväll. Nu ska jag klä mig själv och få någon ordning här hemma i allt kaos :)


Ha en fin dag! Det ska vi.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0