Formuleringar...




Imorse tog jag och Johan en frukost på Ikea innan jag åkte och jobbade. Fick med mig lite prylar därifrån också, till jobbet. Så nu har jag och en av grabbarna inrett det nya massage rummet. Det blev fint.

Det har mest blivit pappersgöra idag, men imorgon blir det evetuellt slalom för hela slanten.

Jag har gjort bland det svåraste skriftliga jag gett mig i kast med, igår eftermiddag satt jag hur länge som helst, med två brev. Otroligt svårt. Samma brev fast till två personer. Svårt att formulera då man själv inte riktigt vet vad man vill. Men nu är dom skrivna och det från botten av hjärtat.

Vi planerar huset in i minsta detalj :) Johan har fixat med brunnar, blandare, slangar och diverse. Jag har valt tapeter och lägger upp en plan för tvättstugan. Parketten i vardagsrummet ska slipas.. Jisses så mycket vi har att göra egentligen.. Vi ska skriva ner en prioriteringslista. Det värsta vi båda vet är när något påbörjas utan att avslutas helt, nya projekt som dras igång ska avslutas innan annat påbörjas. Någon sa till mig en gång att det var typsikt för stanbocken att vara så, och vi är ju det båda två så det kanske stämmer? :)

Jag är på jobb till måndag. På tisdag ska Johan ta pappaledigt och vi ska spendera dagen på drakborgen med Theo. Det var ett tag sen vi gjorde nått tillsammans alla tre. Jag ser fram emot det. Resten av tiden består av flyttpackning.. packning och packning.

Ha det bra så länge.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0