Bättringsvägen



Idag har vi en bättre dag. Natten har också varit bättre. Hostan är kvar men vi har fått sova lite mer iaf.




Lite feber kvar men det mesta svettas ut för Theo badade i sin kudde inatt, fick byta två gånger.




Han har börjat äta lite och skratta :) Han busar en del och börjar bli sig själv. Idag ville han till damsugaren och jag blev överlycklig.. Det är min kille det!

Det är min sista lediga dag. Imorgon börjar jag mitt pass. Tror Johan ska vabba så han får en återhämtningsdag till.
Som vanligt har sjukdom kommit ivägen för så mycket annat men idag har jag tömt linneskåp och lite annat små fix. Tar i med hårdhandskarna nästa vecka (hur många veckor har jag skrivit så) ? Aja, det måste packas, hur det är blir.

Jag ska åka iväg lite senare för att hansla en tack pryl till mamma för all hjälp i helgen och en sväng på färg affären. Dessutom behöver jag bunkra inför mina borta dagar. Alvedon, drikki, nyponsoppa och annat lyx som Johan kan muta Theo med ;)

Låter kanske otroligt hemskt, men efter dessa dagar känns det skönt att det är min tur att jobba. Dessutom känns det bra att han faktiskt verkar bli bättre nu. Håller tummarna på att han bli firsk tills på torsdag så det underlättar för Johan. Pappa ska ta han lite också så det ska nog gå bra.

Jag sitter och planerar ekonomisamtal samtidigt so jag tittar på efter tio med Malou och får lite ångest över att vi tog halva soffan på kredit. Är lite läskigt att se hur lätt det är att leva utöver sina tillgångar. Jag är mäkta glad över att jag inte ens äger ett kredit kort och ännu mer glad över att vi valde att flytta utanför stan och inte inne i stan. Det kommer vi spara mycket pengar på. Ska be Andreas om en till träff och gå igenom mina fonder. Kan ju det där med räntor nu, men fonderna har jag egentligen ingen koll överhuvudtaget på..

Ska höra med grabbarna om vi ska åka på bio premiären av "Im number 4", den verkar lite små bra. Sen hoppas jag på mycket ute tid i det fina vädret efter dessa dagar hemma..

Känns ganska bra alltihopa just nu. Bortsett från att jag ligger efter som TUSAN med packningen och det bara är en vecka kvar tills vi flyttar. Å andra sidan hade vi två dagar på oss vid flytten från Gävle till Sundsvall, jag och Theo blev sjuk mitt i allt och det gick ju vägen ändå. LÄNGTAR SOM EN GALNING TILLS JAG HAR NYCKLARNA I HANDEN OCH FÅR KÖRA FÖRSTA LASSET :)

Att jag inte ringt har jag miljoner förklaringar till, att jag inte har ett missat samtal kan jag däremot inte alls förklara.

Nu ska jag röja här hemma medans Theo sover
Ha de fint.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0