De ska va Gött å leva..

.. annars kan det kvitta.










Jag Neo och Theo hade det bra bak i bilen på väg mot stranden.







Vi blev inte där så länge och när vi kom hem slockande jag fick sova i TVÅ TIMMAR, medans grasmattan ute blev klippt ;) Undebart. När jag vaknade hade även Niklas och Neo sovit så vi var ett nyvaket gäng mitt på dagen. Jag unnade mig lite egentid sen och åkte för att handla. Det behövs ibland. Jag köpte en låda blåbär och satt en stund på ica prakeringen.

Små killarna sover och jag kollar tv med dom två större grabbarna. Tror alla är trötta av att vara ledig och det enda som fattas är en låda vin. Å andra sidan vet man aldrig hur natten blir då Theo förmodligen fått vattkoppor.
Han åker på semester till Mormor imorgon om statusen är bra. Hoppas verkligen det för vi behöver tömma garaget och fixa här hemma innan semestern börjar på riktigt.

Imorgon har jag sovmorgon, efterlängtat. Funderar närstan på att lägga mig nu. Är det ok egentligen? haha

Hur som helst är det härligt med sommar och jag bara älskar det nya sköljmedlet jag köpt, det doftar hur härligt som helst! Tänk att lite nytt medel kan göra det roligt att tvätta. Imorse fick jag dessutom proffs hjälp av Neo och Theo att hänga tvätten ute :P

Ahh, blir ramsele imorgon iaf och jag har önskar middag hos mamma.

Ha en fin kväll.









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0