Bröst.

Det är måndag och jag har kommit hem från jobbet. Till ett städat hus och ingen tvätt kvar att tvätta. Jag har då den bästa sambon man kan tänka sig.

Vi åt middag tillsammans för att sen åka och inhandla nya badkläder. Vilket ståhej.
Johan hittade skit snygga badbrallor på nolltid. Jag åkte hem tomhänt med tårar som sprutade.
Jag blir så arg. Jag är inte den som sitter och gråter över sånt.. Men att prova bikini eller underkläder är inte roligt längre. Överhuvudtaget inte. Som jag sa till pappa: "Ja, nu är jag inte bara fet längre, nu har jag hängbröst också" så klämde jag fram ett fejk skratt därimellan för det är inte roligt! Det är en plåga. Jag har 7 kilo kvar att tappa sen får vi se vart detta landar. Jag har alltid kunnat haft bikinisarna på H&M, dom för 99 kronor del, med snören som man knyter bak och fram så jag struttade ju nöjt in där och tänkte att jag kommer billigt undan. In my as. Dom där remmarna var inte alls mina vänner, inte håller en tygbit dessa (dock tomma) ica kassar på plats och vipps så fanns där mer "hud" än vanligt också. Satans vad knäckande det kan vara. Inte nog med det så finns dom absolut vidrigaste belysningarna just inne i provhytterna? Varför? Mina bristningar och mitt STORA FETA ärr sen graviditeten finns där, men varför måste lamporna lysa upp dessa vanprydande saker som om det vore något vackert? ÅHHH!!

För några veckor sen pratade jag med en plastikkonsult en längre tid, vägde för och nackdelar och hela den baletten. För ja, jag vill ha nya tuttar. Tyck vad ni vill om det och håll det för er själva sen. Jag må va mamma, ha hus och bil och hela den baletten. Men jag är inte gammal. Inte ens min mamma har hängtuttar i min kaliber, Jag har alltid haft (som alla har) olika storlekar på mina bröst, men med markant skillnad. MARKANT! Det har stört mig, men inte så där otroligt mycket. Nu har jag alltså olika storlekar på brösten och dessutom har dom som blåsts upp och tömts ur igen så ja.. Fan! Konsulten rådde mig och vi kom fram till att det inte är någon mening för mig att göra något förns jag är färdig med barnafödande då jag inte är beredd att göra någon rekonstruktion. Lägger mig inte gärna under kniven fler gånger. Så fram tills dess får jag stå ut med min tomma kassar och köpa silikon och TEJP för att kunna använda det som kallas bikini. Och kanske fäller jag en tår till bara för att det är så otroligt irri att vara 24 och ha en kropp som skulle kunna vara 50.

Nu ska jag smälla i mig en låda jordgubbar och längta lite mera till helgen. Vi åker till Gävle! Och till dess har jag skaffat nya skor. För mina fötter är sig själva! Det ska bli roligt.
Carina och Anders ska ha Theo från Lördag till Söndag, då får han skoj :)


Imorgon ska vi till havet med farmor. Picnik. Det ser vi också fram emot.

Nä nu ska jag tutt strejka. Vill till Gotland.

Ha en fin kväll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0