Febrig kille..



Fisen är sjuk.

Jag åkte hem från jobbet idag och direkt vidare till doktorn.. Theo var det full fart på trots hosta, hög feber och klibbiga ögon. Han sprang och busade med allt och alla. Men när doktorn kom blev han rädd. Oj, som han skrek.
Vi fick hostmedicin och ögonsalva och sen har vi myst hemma hela dagen. Han är super mammig.
Johan är trött då han varit uppe mycket inatt.. Imorgon blir en lugn dag hemma. Ska skicka ut Morfar på en beställningsorder om han är hemma. J ska iväg och följa besiktningen på huset. Hade velat åka jag med, men är hellre hemma med Theo nu när han är lite dålig.

Så väntar 10 lediga dagar. Eller lediga och lediga vet jag inte, men inget borta jobb iaf.

Det är så skönt att få komma hem ibland. Har nyss pratat med hyresvärden också. En liten gnäll spik, men denna gång ganska hygglig. Jobbigt med människor som bara kan bete sig när det gynnar dom själva något. Hur som helst har vi kanske kastat sten i glas hur nu då vi sagt upp lägenheten utan att något egentligen är klar. Men man måste våga för att vinna..  



Prinsen.

Theo har somnat för kvällen och jag och J kollar annolunda familjer. Tror vi båda är överrens om att 10 barn inte är aktuellt ;) Men det är roligt att se på.
Ska lägga mig och läsa snart så får vi se hur natten blir.

Ha de fint.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0