Gårdagen + idag

Vi gick ner på stan igår morse. Strosade runt. Köpte nya vinterskor till Theo :) Super fina!
Johan åkte ut till Farmor med pappa. Jag stannade på stan.. Gick i varenda affär. Valde bland miljoner vinterjackor, men nu tror jag att jag hittat rätt. Ska fundera lite till bara..

Tillslut gick jag bort till fotbollsarenan. Johan mötte upp oss och vi käkade kyckling wook och Theo fick en korv innan matchen började. Theo fick även träffa Giffen. En läskig figur! Han såg mest brydd ut men det uppskattades.
Jag och Theo intog stå plats medans pappa och Johan satt nedanför klacken.. Det var ett jävla liv där kan jag lova. Efter första halvlek passade Theo på att skita rejält och därmed tog min match slut :) Det var bara att knalla hemåt och ställa grabben i duschen! Han väljer sina tillfällen måste jag säga.. Haha

Jag och Johan skulle se dansfeber, vi satt i soffan och innan klockan 22 sov hela familjen, medans grannarna dunkade musik och hade fest. Galet vad vi är trötta nu för tiden. Jag fick iaf sovmorgon idag. Vaknade av mig själv halv tio och kände att det var dags att kliva upp, det är ju inte bra att sova för mycket heller..








Just nu sitter jag bara här, Theo sover och Johan är ute en sväng.
Ska snart med bussen mot Umeå, ska låna med mig pappas dator då jag har gratis internet på hotellet. Hoppas hoppas det fungerar bara..

Ska plöja av dom alldeles för många sidorna i boken jag har kvar att läsa, sen ska jag ta en dusch när jag kommer fram och förbereda mig inför föreläsningar. Det var ett bra tag sen jag gick i skolan nu.

Ha det fint.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0