Fail..

Det är fredag. Jag har lämnat Theo på dagis, jag tänker pissa på den här dagen. Febern har hälsat på och i vanlig ordning tycker jag kanske lite väl mycket synd om mig själv.
Theo somnade 23.00 och fram till 03 vaknade han med panik vrål och var otröstlig.
Nu på morgonen var allt som vanligt. Fullt ös, men vad händer på nätterna, varför får vi helt plötsligt inte sova. Jag blir vidrig utan sömn och jag tycker synd om honom.

På efter tio med Maluo (som jag har förmånen att se) sitter den där DOMINIKA PERCYNSKY och berättar om hennes effektiva 5 minuters metod och hur det får hennes dotter att sova hela nätterna. Jag gillar henne inte! Eller så är jag avundsjuk för att hon så öppet berättar om hur vidrigt det är att hon inte får sova och att hon säger i TV att det är mer synd om henne än om hennes barn. Hon vågar säga så vidriga saker. Hon berättar att hon inte alls gillar "bolibompa sex" och att hon ibland lät hennes dotter skrika väldigt länge..
Hon är bestämd i allt hon berättar och hon hymlar inte om att sväva på rosa moln..

Det låter hemskt. Men jag fattar hur hon menar. Oavsett om man är 40 och nybliven mamma eller 23 och nybliven mamma, oavsett om dom underbara stunderna överlägeset väger tyngst så verkligen suger det när saker inte fungerar som man vill Man kan ju inte tvinga en annan männsika att sova.
Jag skulle aldrig ha hennes tålamod.. Jag orkar inte höra Theo skrika överhuvudtaget, jag har inte haft tålamod  att "lära" honom sova i eget rum (för jag tycker att han kan sova med oss..) Och jag kanske är lite väl pussigull i vissa lägen. Men jag är nog hellre det än som Dominika. Alla är vi olika.




Vi har gjort lite advent hemma, men ytterst lite. Jag vill bara att vintern ska vara över.





(det finns ingen finare)

Igår var vi och handlade, dagen med lön fyller skåpen till bredden.. Theo ska vara tomte på Dagis den 13 december och jag försöker klura ut hur vi ska göra för att kunna gå båda två på föräldra mötet den 6:e.. Kanske kan moster rycka in?




Johan hittade Ramselebacon här i Sundsvall igår..






Ikväll om vi mår ok ska jag o J på bio. Cornelius. Håller tummarna för det.
Kollar mailen och ser att jag fått underkänt i första inlämnings uppgiften och det suger verkligen.. Nya tag, när motivaationen återkommer.


Ja det är tillåtet att kalla mig bitter fitta idag. Imorgon blir det bättre!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0