Tidiga kvällar..

Nu kan termobrallorna slänga sig i väggen, för jag har fått en kupé värmare av mamma och idag (efter 4pass med pelle) faktiskt gjort det jag sagt hela tiden att jag ska köpa. En ny termostat till bilen.
Jag är ganska dålig på bilar och fått för mig att det varit någon som skulle kosta skjortan, men så fel jag hade. 170 kronor betalade jag. Köpte på mig låsspray också så nu ska jag fan kunna ta mig från jobbet när jag skutar nästa gång. Efter som jag har den grymmaste kollegan så fick jag en motorvärmar sladd och under nästa pass ska den där termostaten in också.. Gissa vem som ska få en fin julklapp som hjälper mig med min ack så mindre omtyckta bil.

Saker börjar ordna upp sig. Ibland gäller det att vända pannkakan när den blivit bränd.


Jag gjorde ett försök att julpynta lite idag, men jag känner att jag behöver en boost av Sandra så imorgon bär det av mot fyndlagret med pappa. Idag blev jag bjuden på lunch av farmor i bredsand. Sen åkte vi mot Birsta.

Kvällen har spenderats hemma i vanlig ordning. Jag har även inhandlat en termometer och jag tror vi mest inbillat oss att det är kallt. För egentligen är det inte det. Eller ja, på det rummet där jag minst helst vill att det ska vara kallt, Fannys rum. Men jag får ta tag i det. Vi får kanske köpa in ett extra elemnt e´ller be dom på något vis ordna så det blir varmt även där.


Så imorgon ska jag ta en morgonpromenad till Pappa och se om han fått sin spegel på plats.
Och gissa vad!? Jag känner mig ganska utvilad men jag tar det säkra före det osäkra. Skulle det bli en uppesittar natt så ska jag ha hunnit sova lite iaf, därav säger jag strax god natt..


Sov gott..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0