god kväll

Jag blev påminnd om varför jag lägger mig ganska tidigt. Om jag inte är på jobbet så brukar jag ha lagt mig för att läsa den här tiden, men inte ikväll. Jag har sett Idol och efter det kom påminnelsen. Cirkus Möller!?
Det måste vara den sämsta skräp som någonsin fått visats i svenk tv, eller så har jag kass humor.
Johan tycker det är skit bra. Men då har han skrattat högt och länge varje gång Robert Gustavsson rider på en shetlandponny i reklamen för Ronaldz också så det säger väl en del om han humor också.. Haha.

Theo blev vaken till kvart i tio. 20 minuter hade han sovit på dagis, och inte en blund till. Däremot fick jag tips om Eskimo Kids. Fisklever olja för barn som vaknar på nätterna. Helt klart värt ett försök iaf.
Pappa blev lite sen ikväll så vi hoppade över bion, vi får ta det till veckan istället.

Vi har nog gjort motsatsen till alla andra ikväll, ätit rester (alltså inte tacos) och hoppat över fredagsmyset och rätt och slätt glott på tv. Helt ok kväll. Nu sover J i soffan i vanlig ordning.. Vi hann med en "raggar" sväng också. Jag fick ideén om att Theo skulle somna in bättre om vi åkte runt i bilen ;) alla knep är ju tillåtna och mycket riktigt somnade han. I 10 minuter.. Men det var ju kosligt med en bil tur också..

Sandra var här idag och hälsade på. Hon hade med sig en döskalle napp till Theo.
Jag undrar just hur många nappar hon köpt sammanlagt.. Den där tjejen är galen.

Jag har fått hjälp med min dator och ska hämta hem den imorgon, nu ska det fungera. Som det ska.

Imorgon kommer kanske Jessica och Eskil hit :)

ha en fin kväll..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0