UV SKYDD!

God Morgon!

Idag bjöd Theo verkligen på en mysig morgon.
Han hade inte alls bråttom upp utan låg och pillade mig i håret jätte länge.

Sen var det dags, full fart. Charmtrollet här hemma älskar att kolla sig själv i spegeln, så det är verkligen tidfördriv här hemma ;) han skulle nog kunna sitta en hel dag och studera.

Jag har packat det mesta inför helgen och hoppas och inbillar mig att tvätt som inte är packad ska hoppa in i garderoberna av sig själva, för jag hinner inte. Varje gång drar vi på oss 7-8 maskiner tvätt, och sen är lägenheten belamrad. Men men..

Vi ska snart iväg på Möte, Även Theo har packat i sin nya väska från Stuff4kidz, i den finns alla hans favorit leksaker och den ska med överallt. Det är räddaren i nöden. Och även om han verkligen trivs att hänga med på Brynjan ibland så är leksakerna alltid spännande ändå ;)

Igår var jag helt lyrisk när jag kommit hem. Det resulterade i att jag inte kunde somna, och när jag väl kände mig redo för sömn var det någon annan som vaknade ;) Typiskt. Men jag känner mig ändå utvilad.. Kanske för att dom där lyckorusen gör att man glömmer bort att man inte sovit just något?

Vi åker snart hem. 4 juni. Jag längtar efter att få se och träffa alla valpar som invarderat mammas hem, träffa vänner, "försommar festen" som Rebecca kallade den ;) Ronjas Examens fika och en massa mer som står på listan under våra 5 dagar i norr.

Skulle köpa solfaktor till Theo igår, insåg direkt vilken investering den där soldräkten kommer vara då det var hur dyrt som helst med den där salvan. Men ack så viktigt ändå! Men om någon kan hjälpa mig med tips om vart man köper en bra sån där uv dräkt tas det tacksamt emot. Märks det att jag är livrädd för solen? Inte för min egen del, men för Theos.

Nu ska morgon fortlöpa i en hejdundrans fart här hemma för att hinna med denna dag :)

Ha de fint!


Kommentarer
Postat av: Tessan

Jag hittade flera jätte söta på apoteket i vintras. Köpte inte någón då men är också på jakt efter en.

2010-05-20 @ 09:12:41
URL: http://pilia.blogg.se/
Postat av: sophie

Vi köpte våran till Isabell förra sommaren på Barnens hus. Hon fick världens kanske sötaste lilla rumpa och charmade alla i sin omgivning i den :)Super bra investering! Chockerande nog såg jag ingen annan på hela sommaren som hade en sådan på sina barn....

2010-05-20 @ 12:11:51
URL: http://gnuggis.blogg.se/
Postat av: Matilda

Jo nu ska du få höra här:) Bäst i test är Sunblock som kostar ca 480 kr, lika bra och prisvärd är Kappahls och kostar 249kr. Sunblocks finns att köpa på Barnenshus bla. Jag tror jag ska satsa på kappahl då sunblocks var så dyr. Jag är ju gillar ju inte solkrämerna då det är kemikalier i dem så se till att du får en som innehåller fysikaliska grejer:) kolla bäst i test på nätet:) kram Matilda

2010-05-22 @ 21:47:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0