Sista helgen i Maj.

Bilder från personalfesten :)



Vårt lags utmaning: Gör fler armhävningar än Ibbe ;) Haha den enda tävlingen vi vann.


Men Danne var tapper och antog utmaningen.


Käka munkar utan att slicka sig runt munnen.














Ja fler bilder lägger jag inte upp.. Men det var en höjdar kväll.


När jag kom hem igår badade jag och var med Theo innan jag sen svidade om för nästa äventyr.
Mot Carina där vi hade det hur treligt som helst. Bara 4 tjejer och en massa tjejsnack! Just vad som behövdes.
Tanken för mig var att det skulle bli lungt, men det blev inte direkt som jag hade tänkt.

Vi gick till Goya, inte min typ av ställe kanske men i gott sällskap spelar det ingen roll. Dom spelade BRA musik och vi dansade som galningar. Mina fötter gjorde ONT och jag inser verkligen att jag inte är någon klack människa. Våga vägra klacken! FÖr 17 så ont det gjorde. Men att få hänga med bara tjejer, slippa bajs och blöjprat för en liten stund och bara vara mig, med mina kompisar var som medicin! UNDERBART! Kul också att träffa och lära känna nya människor, älskar nya möten och nya konstelationer, jag tycker att varje gång jag träffar/lär känna någon ny människa lär jag ofta känna en ny sida hos mig själv också. Häftigt!



Tog en taxi hem och förklarade för han som körde hur sugen jag var på snus. Haha, det visade sig att han hade ett företag på sidan om, just snus sålde han och hade i bilen massa "prov" påsar från General. Jag fick en hel bunt. Somnade skönt när jag kommit hem och mådde hyffsat imorse ändå. Jag och Johan steg upp och skulle dra i gång med städningen, mitt i allt kommer han med ett litet paket, och där i fanns en ask, i asken en ring och därmed tog vi och förlovade oss :) Känns helt rätt! Vi hade som läst varandras tankar dessutom.. Lång historia.

Mitt i all romantik fick vi iaf hela lägenheten städad från golv till tak. Det glänser här inne och all tvätt är tvättad.
Här är stört skönt att vara just nu. Theo flamsar och leker i godan ro. Vi väntar på att J ska komma hem från hans pappa. Då ska vi ut på prommis.. Sen ska jag SOVA!

Hoppas ni haft en bra helg! Det har iaf jag. En kalas helg.








Kommentarer
Postat av: Ämma

Grattis till förlovningen ;)

2010-06-04 @ 10:01:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0