fin helg till er

Affären som mailet visade på var den nya.. vad kallar man de? snusk butiken på söder ;) Pleasme.
Var in idag och fick mitt lags fråga. Kändes lite knäppt att stå bland latex och plats snoppar, lite fnissigt generande så där.. Men nu är vi igång.
Det tråkiga är att det bara är jag och RObin kvar i vår lag. Andra har fått förhinder och dragit sig ur! SVIKARE!
Men vi kommer fan vinna ändå! Vi är laddade till tusen. Bolaget, check. Och Robin plockar upp mig före fem sen bär det av mot okänd destination, som jag skulle kunna slå vad om är LIMÖN! Vi får se helt enkelt.

Vitt vin, galenskaper, härligt umgänge, skratt och tokiga upptåg är min kvälls ingredienser. Mot mammas stora fasa har jag även inhandlat ciggaretter.. Efter dagens stora händelse ska jag fan i mig fira. Nu känns det otroligt bra!

Hade min enorma svacka och strid med arbetsförmedlingen, dom bokstavligen ryckte ett jobb ur handen på mig för att jag jobbar 10 timmar för mycket underen6 månaders period för att få "nystarts jobb". Jag har svårt att tro att det är sant och ska sannerligen ta tag i saken på måndag. Men det får bli på måndag.
Kändes helt ologiskt det hon sa i telefon imorse så jag ska ha en bätter anledning, en rimligare förklaring!

Att det är valår är otroligt märkbart hos dessa typer, helt plötsligt ska dom arbetslösa in i olika fack! Så fult gjort.. Gävleborg har ju för fan stört arbetslöshet i Sverige, var det inte så? Stå då för det så vi får nån rätsida.
Hoppas verkligen på regeringsbyte! Rösta Rätt..

Nog om det strassande, enerverande och tidskrävande samhällsproblemen.. och åter till det positiva.
Kanske är det nån sån där pms sväng som Rebecca landad i som gör att jag blirså upprörd.Kan ju nästan hoppas att så är fallet, annars är det bedrövligt om det verkligen ska behöva vara så här.

Idag var vi på stan med Tessan, Flisan, Sandra och Colin! Trevligt! Blev en kort sväng bara men det är mycket roligare när man är flera än om man går ensam. :)
En gravid kvinna i sitt bästa känsloladdade esse ska ikväll se "Allt för min syster" som kanske är den blödigaste filmen jag någonsin sett. Om du klarar den utan tårar Tessan ska jag kyssa dina fötter! En skit bra film!

Nu ska jag ladda om igen och packa klart det sista. Johan kommer snart hem och tar överskutan här hemma! Theo och han ska till Matte och Sophie och Isabell så klart och grilla. Typiskt att det var ikväll, men det kommer fler kvällar..


Haenbrahelgfördet ska bannemigjaghasodetspritterimagenavlycka!


Kommentarer
Postat av: sophie

Lilla Sophie jobbade den kvällen så det var bara grabbarna här hemma ändå :) Du missade inget! :P

2010-06-01 @ 21:40:32
URL: http://gnuggis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0