våren kommer?

Då var vi tillbaka i Gävle.
Vardagen kom med strom med alla för och nackdelar.

Idag gjorde jag en röjning här hemma och packade upp alla väskor. Vad med tvätt vi fick helt plötsligt.
Sen kom Tessan och Flisan på besök och efter en stund bestämde vi oss för att gå ut i solen. Tog med oss pulkan för vi tänkte att det kunde vara kul för barnen att åka, men det fann ju ingen snö att dra dom på så det blev inget med det. Vi letade en bänk att vila på men ingen sån fanns i sikte så det slutade med att vi hamnade i solen på en trappa vis skolan :) Efter en kort stund hade vi en hel drös med ungar runt oss barnen vaknade. Ullis kom ner och jag fick hälsa på hennes lilla Ernst, en otroligt söt pudel valp..
Sen gick vi skilda vägar och nu är jag hemma igen.

Har ringt alla jobb jag sökt för att kolla hur det ligger till. På vissa ställen har inte ens rekryteringen börjat. Det ger mig panik. Och på pfv svara dom inte.. "Alla handläggare är förnärvarande upptagna i andra samtal" Va fan, anställ mig som en handläggare då eller skaffa ett kö system så man kommer fram någon gång iaf.
Fick ett litet napp idag iaf när jag i princip bönade efter att få jobba på Tempo här. Dom hade inte utrymme för en till men hänvisade mig till någon annan. Alltid något..

Ikväll ska jag jobba så snart bli det till att slänga ihop en middag och imorgon fortsätter jobbjakten. Börjar tröttna på ovissheten. Planering är ju O och A. Önskar drömmarna kunde gå i uppfyllelse.
Helst av allt skulle jag vilja jobba heltid på Brynjan med Ullis,  där utvecklas man iaf och har mer än pengarna att gå till jobbet för men den drömmen förblir en dröm för alltid.

Får se vart det slutar.


Hoppas verkligen det blir lika fint väder imorgon för då ska jag ut på mer jobbjakt.

Om ungefär två veckor kommer min bästa vän hit. Då blir det fest, påskfirande, pulkaåkning och grillat i solen. Längtar som en galning och det ska bli annorlunda men kul att fira påsken på annat vis än vis en sjö i Ramsele. 

Dessutom planerar vi in en vecka i Ramsele, Linus ska med han också :) Det bästa var att vi först kollade upp ett datum, sen blev jag lite halv nervös.. Va fan ska vi göra då.. För nån som aldrig varit där vore det döden själv att ha massa förväntningar och sen inse att det faktiskt inte finns ett skit egentligen att göra. Utan att allt där blir vad man själv gör det till.. Men han ville bara dricka öl och fiska :) Men så kollade vi upp och det ju samma helg som veteranfordonsdagen är så det blir nog inte så tokigt ändå :) Kommer blir stört kul! Måste bara kolla upp om vi har nån båt eller om vi kan fixa fram en på annat vis så det blir nått fiske :P 


ha en bra dag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0