Semester

Vi har det kalas bra i Gbg :)

Vägen hit var ganska dryg. I vanliga fall brukar Theo sova i bilen, men han har blivit större och tar även för sig mer så att sitta i en bil så länge var ingen hit för honom. Tack och lov tog vi pause i Örebro och hälsade på Mimmi och Djani, det behövdes. Det var ju dessutom kul att se deras otoligt snygga lägenhete där :)






Sen åkte vi vidare igen mot Göteborg. När vi kom fram möttes vi av taco :) Just det jag önskat och i kylsen stod 2 flaskor chapill hill. Linus visste tydligen presic vad jag behövde. 2 glas senare somnade jag gott.






Theo har sovit bra. Han anpassar sig fort till nya ställen och det är inga problem :)
Han har det bra och sliter lite med hans tänder som nu kommit nertill. Dom är vassa som knivar fick jag känna idag.


Igår var vi till Frölunda torg, deras shopping center. Jag köpte andra boken i Camilla Läckbergs serie. Dom är sjukligt bra. Spännande som få. Ikväll läser jag ut Isprinsessan. :)





Han trivs i vagnen. Men skirker så fort han blir less eller inte får som han vill. Det gör ont i öronen och jag blir skit förbannad när folk stirrar. Men killen kan, det har vi blivit varse om, verkligen.

Igår tog jag och Theo en promand ner till Askims badet. Jag kan inte sluta häpnas över hur otroligt fint det är där nere vid havet. Verkligen kanon fint.
Idag är vädret sämre och men det gör inget. Igår var det strålande sol och Theo sov över en timme i vagnen :)









Vissa rutiner sitter i :) Hannas hjälplinje så klart. 2 avsnitt varje morgon och Theo tjuter av glädje så fort han hör musiken :)




Idag har vi gjort stan. :)
Johan hittar en jacka som kostar PÅ TOK FÖR MYCKET..



Jag retar honom och säger att om han vinner på Trisslotten jag köpt kan han ju köpa den ;)
Han svarar med att det fan bara finns nitlotter i hela jävla Göteborg ;)




Vi träffar min gamla klasskompis kompis Karin som kommer med super roliga nyheter :) Hon ska gifta sig i sommar :) Hon kommer vara en strålande fin brud och jag tycker det är kul att träffa henne igen.
Vissa sätter sig fast, vissa gör inte det. Så är livet. Hon är en av dom som har suttit kvar :)
Dom har skaffat katt. Och en lägenhet på hissingen :P Roligt.
Hon pluggar till "skepps mäklare" och jag beundrar hennes förmåga att ta sig för saker. Och få dom gjorda dessutom. Två år kvar sen kommer hon slå igenom. Jag bara vet det. En otroligt ytte pytte liten tjej, men med ett hjärta större än självaste solen.
Vi hade lite bråttom. Jag ville hinna gå i några fler affärer innan vi skulle hem så det blev en snabb date, men kanske skulle vi ses igen innan jag åker hem.

Vi kommer hem till Askim och möts av en super sjuk Linus. Vinterkräk sjukan!? Jag blir livrädd!
Men jag har handsprit och vi håller Theo en bit ifrån honom hela tiden. Stackarn ligger bara på soffan och vill inte ens ha en öl. När den killen tackar nej till öl, då är han dålig. Hoppas verkligen det går över fort! Fort som tusan. För hans egen skull. Det är ju fan inte kul att vara så dålig!

Imorgon får vi se vad som händer.
Nu ska jag kolla om killen behöver alvedon eller nått.
Sen sova och som sagt får vi se vad morgondagen har att erbjuda. :)

Ha det bra


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0