Jakten fortsätter..

Igår, fredag.. Lunchen med Ullis var kanon. Disskuterade allt mellan himmel och jord.
Efter det gick jag ner på stan för att möta upp Carina, Emma och Peter.
Vi hamnade på ett fik inne på flanör. Mysigt att snacka en stund.
Sen blev det stads vandring en sväng. Knallade hem till Carina så hon kunde hämta en häftpistol som jag skulle få låna och lite annat. Vidare mot fjällbacka där vi införskaffade diverse.

Sen hem för att möta Emma. Johan hade åkt på hockey resa. Anders var i Sälen och Peter hos Fredde så vi var solokvist allihopa. Därav en kväll med tjejsnack och lets dance. Dåligt att Claudia inte gick vidare..

Dagen idag startade kvart över sex.. Sen strax innan tio åkte vi och uträttade en MASSA ärenden.
Tyg och ramar till tavlorna som jag ska fixa ihop, lampor, jacka och en del andra prylar följde med oss hem.
Äntligt en blender. Här ska göras barnmat hemma!
En mellanlandning hos Johans vän Henke som fyllde år idag (VILKET ÄVEN MIN PAPPA GÖR) GRATTIS!
Blev gott hembakat fika och en super mumsig tårta.

Sen åkte jag för att hyra en film, hade kollat om Carina ville komma över, SÅ OLIKA blev filmen.
Johan skulle iväg på inflyttningsfest. Carina kom hit. Vi hade skoj. Filmen kollade vi aldrig på, får se den imorgon istället. Mycket roligare att bara sitta och prata. Theo somnade men sov inte en lång stund innan han var klarvaken igen. Klockan är tre snart. Kvart i två somnade han och har sovit en stund. Men sista timmen var kämpig. Jag upplever att det finns inget värre än att inte kunna trösta sitt barn och heller inte att det finns något som tär så fruktansvärt på psyket som barnskrik som skär in i hjärtat och inte går att få hejd på.
Stackars liten. Inget har varit annorlunda. En barkfis senare kom han äntligen till ro, men jag blev så upp i varv så jag försöker inte ens somna än.

Hela dagen har jag jagat svarta påskfjädrar men hittar dem ingenstans :( Har ju en vision om påskriset och har gett mig tusan på att hitta svarta. Jakten fortsätter och imorgon sticker jag och C iväg och plockar hem lite ris.
Morgondagen har mycket på listan.
Stryka, fålla och byta gardiner, Göra barnmat, göra tavlor, leta fjädrar, påskris, plocka, förbereda inför veckan, damsuga, torka golv, rengöra en otroligt smutsig vagn, utnyttja storköps rabatten, vika tvätt..
Om tid finnes ska jag sova ikapp några timmar. Nog för att jag lärt mig att sömn är överskattat (!) men ibland måste man trycka in pause och kanske bluda 5 minuter..  Dessutom ska Mamma och Fanny komma hit första Maj, vilket innebär att jag ska boka 2 biljetter till Hoffmaestro som spelar på Maxim. Missade dom under urkults festivalen. Theo får tid med Mormor och Moster och jag och Johan får en kalas kväll med goda vänner och grym musik.

Bloggen uppdateras inte lika ofta. Liten har blivit stor och behöver mer. Därav mindre tid här vilket inte gör mig så mycket.
Grabben växer så det knakar och lär sig nya saker varje dag. Tiden går fortfarnade för snabbt men det är nog bara att acceptera. Idag skulle han få lite nya kläder, och jag fattar inte själv att han varit för liten för dom små 56:orna.. Jag skrattar varje gång när han ska sova och ligger och drar handen i mitt hår, han myser. Han skrattar och mår gott. Rullar och kastar sig lite här o var och att vända blicken åt ett annat håll finns inte på kartan, det går för fort i svängarna.

Nu är det stor tid att sova.
God natt.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0