Dagarna

Nu har jag varit på nya jobbet sen igår morse och det flyter på. Mycket nytt och mycket att ta in och lära, men otroligt trivsamt. Idag har jag lärt mig laga stek ;) Att det var så lätt kunde jag aldrig ana, in i ugnen och sen klart och "kidzen" uppskattade det också!

Jag tror det kommer passa mig bra att vara här. Trots att jag redan saknar Johan och Theo enormt. Vaknade imorse med ren panik i kroppen, klockan var halv tio på morgonen.. (vi jobbar sena nätter) och jag hörde inte Theo någonstans :S men snabbt insåg jag ju att jag inte var hemma ens.

Men det blir nog bra tillslut. På onsdag slutar jag då åker jag direkt och hämtar lilla familjen och så vidare mot nynäshamn för att sen bege oss mot Gotland.
Just nu känns allt toppen.

Mellan tisdag och onsdag får jag dessutom träffa Jessica, hon jobbar ju också här så det blir spännande.
Hur som haver så är jag otroligt stolt över Johan! Han gör det kalas bra hemma ensam med Theo och jag vet att det är inte lätt att vara ensam med honom under nätterna, och speciellt inte fem dygn då.. Men när jag kommer tillbaka ska jag nusa och gosa så mycket jag bara kan och med glädje kliva upp och underhålla den lilla krabaten så då får han sova. Det är först nu jag upptäckt vad saknad är! Kanske är det för att jag vet att det är tre nätter kvar eller för att jag bara är så van att vara med honom hela tiden. Men jag får regelbudna mms som jag kan kika på :)

SKICKAr ALLA GRATTIS KRAMAR TILL MYS FLISAN SOM BLIR 1 ÅR IDAG :) GRATTIS!

Nu hör jag mitt namn..

Ha det fint.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0