Tragiskt!

Det forstätter med tråkiga nyheter..

Efter många om och men har jag nu lyckats avbeställa tårtan. Det får bli annat tilltugg..
Jag gick lös och var vansinnig över den där förbannade tårtan, smsade peter, ringde och svor till Rebecca ;) nästintill grinfärdig, samtidigt ringer min mobil och det är Johan. Han är fruktansvärt upprörd och väldigt ledsen i luren, har svårt att få fram vad som hänt..
Men tillslut får jag veta att hans arbetskamrat, 20 år gammal, han som satt i vår soffa en vecka innan jul och drack folköl innan firmafesten, han som jobbat vid Johans sida under en lång period, han hade fått sladd med bilen, frontalkrockat med en lastbil.. Han dog omedelbart. Helt plötsligt får man perspektiv på saker, den tårtan som jag mådde så illa över fick helt plötsligt en helt annan mening i mitt liv. Den finns inte i tankarna överhuvudtaget. Jag avskyr när Johan är ledsen, och jag vågar inte ens tänka på hur den stackars pojkens familj mår idag. Livet är orättvis, det har mitt Sambo blivit varse om ett flertal gånger. Jag har svårt att acceptera att någon förlorar livet i så unga år. Så idag går alla tankar åt hans familj!

Dagens positiva är att min grabb är på toppen humör efter ett 12 timmars pass av sömn, ja han har sovit i 12 timmar! Helt otroligt. Dock med två snabba avbrott för mat men annars har han slumrat. Vilket gjorde att jag har haft hela morgonen sen 07 att göra klart snittar och förbereda middag.
Försökte övertala Johan att åka hem, gissar att han inte kommer göra något nytta på jobbet ändå, men arbetsmyra som han är ville han vara kvar. Kanske känns bättre att vara ifred och på sysselsätta sig så man tänker på något annat.

Hoppas ni har en bra dag!


Kommentarer
Postat av: Tessan

Hemskt att livet kan vara så tragiskt men man får inte glömma att ta vara på det även fast det händer hemska saker.

Grattis i efterskott och jag hoppas att du får en trevlig kväll även fast det har hänt en hemsk sak.

2010-01-08 @ 13:15:54
URL: http://pilia.blogg.se/
Postat av: momma

var rädd om varandra, jag älskar er .

2010-01-08 @ 17:22:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0