Klart

Nu är vi hemma igen. Cafét var ett skämt.
Men kanske värt att prova, frågan är bara hur dom kan annonsera när dom inte ens har öppet?
A, vi slutatde iaf på ett fik på söder. Där inne var kärringarna surare än riktigt surt godis, och när våra små gjorde lite väsen fick vi arga blickar, sånna kan ju lika gärna fika hemma. I ensamhet!
Mitt i allt detta kommer min BVC tant in där. Då blev man ju inte mindre stressad! Men hon var trevlig och hälsade, men min tanke var: "Inte ens när hon är och ska fika med sin gubbe kommer hon undan barnens skrik" ;) Haha.. På onsdag ska hon iaf få höra på en kille som kan det där med att skrika, dom sprutorna han ska få uppskattas inte och det hörs långa vägar kan jag lova.

Jag har fixat ihop en smarrig pasta sallad med kalkon till middag.
Ringde min boss och frågade om imorgon, tydligen kommer vi inte hem förns 20.00, det blir en låång dag.
Men vad gör väl det.

Tvätthögen är enorm, röran är i sitt esse och jag önskar verkligen jag hade mammsen i närheten som kunde komma och hjälpa mig lite med alla "måsten och borde" Syrran och Moa kommer på fredag och tills dess skulle jag verkligen vilja hinna röja i gäst rummet. Men det får ske om tiden finnes.

Är lite små sugen på att gå ut på fredag också. Men det blir förmodligen inget av :)
Kanske kan kolla med pappa om han vill komma hit så kan vi gå ut och äta!? Något vill jag göra iaf.
Bio? Ehh, vi får se vad som bjuds. Har ju dessutom barnvakt på lördagen om jag så önskar. Men då är det även den efterlängtade hockey resan för Johan :) Så det är nog lika bra att hålla sig hemma. Kanske tjejerna vill hyra fil eller annat mys, eller så ska dom ut på rajtantajtan själv :P De visar sig väl..

Nu ska jag fixa klart här hemma. Njuter en ny fin bukett med tulpaner, känns så hemtrevliga med fina blommor hemma. Dom är inte dyra heller så det kan man unna sig emellan åt!

Ha en fin kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0