Fel, fel fel :)

Min mamma brukar ofta påpeka stavfel och säga att jag ofta har för bråttom när jag skriver.. Jag har struntat i det. Men idag ringde telefonen och det var Rikard, han och Tina undrade om dom var med på mina ANAL bilder sa han och skrattade.. I föregående inlägg ska det alltså inte alls stå ANAL bilder, utan ANTAL bilder ;)
Får helt enkelt inse att jag inte kan med tangentbordet fullt ut på det vis jag önskar :) Får sakta ner lite.

Jag och Fanny har nyss kommit hem från en lång promenad och som det verkar är det inget alternativ att göra praktiken där då det kommer innebära att hon måste kliva upp halv sex och gå en bra bit för att sen vara ute och rasta hundarna och sen eventuellt gå hem igen. Jag skulle aldrig gjort det ;) Jobbar på att hon ska vara på Brynjan istället, men det går inge vidare ;)

Ikväll ska vi se Holywood Fruar, det är så otroligt roligt att titta på. :) Imorgon går nog jag och Tessan på öppna förskolan? Ska ringa och höra om vi inte kan gå dit till 13.00, det skulle vara super perfekt för oss iaf. Sen har jag ju en hel del tvätt att vika och på kvällningen ska jag och Fanny på gympa pass ! Skönt att komma i rullning igen efter jul. Jag och Johan har ju en liten tävling också, vi får se vem som vinner ;) den som tar för sig mest kanske? :)

Efter många om och men lyckades Theo komma till ro och fick sova i en och en halv timme drygt. Så nu är han glad igen och jag känner igen min lilla kille igen. Ska snusa ner mig med honom nu och invänta fruarna.

Ha en bra kväll!

<3


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Haha, så oerhört jävla roligt =)



Puss

2010-01-13 @ 10:38:41
URL: http://bekkiis.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0