Städhjälp... Eller motsatsen (?)



Vilka dagar. Trots att vi är helt slutkörda och totala nervvrak i ett kaos som inte tycks ha något slut, när man äntligen tror att det börjar bli färdigt dyker nästa grej upp, men mitt i allt det lyckas vi toka och skratta endel ändå.

Igår skulle vi vädra ut här inne så Fanny skulle hjälpa mig att hitta spärren som gör att fönstret går att öppna mer, hon ställer sig på en stol och ska trycka upp det och jag får panik och skriker åt henne att kliva ner, jag trodde hon skulle ramla ner. Både hon och Theo blir livrädda för mitt gälla vrål och vet just vem jag fått det ifrån, min egen mamma som skriker när hon blir rädd..








Så här ledsen vart lill killen, om det var för att jag skrek eller för att Fanny faktiskt höll på att ramla ut ur fönstret det vet jag inte riktigt.. Men det gick över lika fort som tur var :)







Idag har vi röjt i sovrummet, eller ja lite över allt. Tvättmaskinen går fortfarande på högvarv.
Lite senare ska vi ner på stan och kika. Sen ska jag packa min väska för fem Dygn på Vittra igen.




Men det blir bra här hemma iaf. Nu inväntar vi vår nya Soffa som kommer om några veckor. Det blir pricken över i:et och sen gör målaren sista svängen, vitt i sovrummet och tapeter i lillrummet.

Skulle kunna gå i ide nu och sova resten av dagen. Men vi biter ihop och gör det mysigt istället. :)
Hyrde en film tidigare idag, det blir kvällens sysselsättning. Långt från flyttkartonger och röra.


Ha en bra dag!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0